• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

mam nadzieje ze wskaznik urodzen spadnie zeby kurde sobie zdali sprawe co zrobili, czytalam ze w Szwecji za darmo bedzie mozna zrobic aborcje dla kobiet z Polski ( jest to gest podziekowania ze kiedys Szwedki do nas jezdzily) mam nadzieje ze ksiazeczki ciazowe nie beda jakos trakowane ze takie ryzykowne ciaze beda potem sprawdzac co sie stalo:/ nie sadze zeby te plakaty o hospicjach prenatalnych kogos przekonaly na sile
Wskaźnik urodzeń aktualnie jest najmniejszy od 15 lat. Dzisiaj gdzieś czytałam. Więc ich to nic nie obchodzi. Jak wszystko zresztą. Ch*je.

reklama
mam nadzieje ze wskaznik urodzen spadnie zeby kurde sobie zdali sprawe co zrobili, czytalam ze w Szwecji za darmo bedzie mozna zrobic aborcje dla kobiet z Polski ( jest to gest podziekowania ze kiedys Szwedki do nas jezdzily) mam nadzieje ze ksiazeczki ciazowe nie beda jakos trakowane ze takie ryzykowne ciaze beda potem sprawdzac co sie stalo:/ nie sadze zeby te plakaty o hospicjach prenatalnych kogos przekonaly na sile
No idioci. Właśnie spora części kobiet z wyżu demograficznego zrezygnuje z dzieci, bo dzieci mają ale część jeszcze około 40 chce urodzić ostatnie. Niestety mogą nie chcieć ryzykować skoro w przypadku choroby dziecka muszą je urodzić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry