Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze nie były dobrze zapięte/zawiązane czy założone, lub niedopasowany rozmiar.Jak modelka moze nie potrafic chodzic na szpilkach-no jak?To nawet nie byly jakies dziwaczne typu kopyta tylko wyzsze szpilki![]()
U mnie dziś mąż w kuchni makaron z krewerkami robi[emoji7] bo ja z gorączka pod kocem koczuje[emoji85] chyba mnie zaraził, sam czuję się już dobrze prócz braku smaku i węchu a mnie rozklada[emoji85]Nikt dzisiaj nie gotuje obiadu? Mam bataty - chyba zrobie z tego frytki i jakas surowke z pekinskiej![]()
masakraDuzo mozna zepsuc - z prawie 40 jajek zostalam ledwo z jedna blastocysta. Nawet nie chce do tego wracac bo bardzo to przezylam.
Ja kupiłam przed weekendem i wczoraj przyszły. Jedno opakowanie muślinowych (czyli 3 szt) kilka zwykłych białych tetrowych i flanelowych. Nie do końca rozumiem jednak te muślinowe. Kupiłam, zeby zobaczyć, tylko ze one są śliskie nie sądzę, ze będą dobrze wchłaniać ulewanie itp. Do czego dziewczyny bedziecie je stosować?@bazylia128 zaopatrzylas sie juz w pieluszki tetrowe lub muslinowe?Ja dzis dokonalam zakupu i kupilam 4op.po 3 muslinowych tskich kolorowych.
Ale sliczneJa kupiłam przed weekendem i wczoraj przyszły. Jedno opakowanie muślinowych (czyli 3 szt) kilka zwykłych białych tetrowych i flanelowych. Nie do końca rozumiem jednak te muślinowe. Kupiłam, zeby zobaczyć, tylko ze one są śliskie nie sądzę, ze będą dobrze wchłaniać ulewanie itp. Do czego dziewczyny bedziecie je stosować?
Niestety nie są to odosobnione przypadki.Duzo mozna zepsuc - z prawie 40 jajek zostalam ledwo z jedna blastocysta. Nawet nie chce do tego wracac bo bardzo to przezylam.
Zdajemy sobie z mężem sprawę z tego, że mamy to szczęście, że było nas stać na leczenie. W ogóle ceny w Polsce w stosunku do zarobków to jest temat rzeka, a odebranie dofinansowania do in vitro, to największe skur....stwo, jakie PIS mógł zrobić (chociaż jak się zastanowię, to teraz wyrokiem TK przebili samych siebie).Fajnie, że jesteś zadowolona i było Cię stać na leczenie w takiej klinice. No i najważniejsze, że się udało.
Ale to ciągle nie zmienia faktu, że te ceny nie są adekwatne do polskich zarobkow. To jest bardzo smutne, bo już w tej chwili wielu osób po prostu nie stać na taki luksus jakim jest dziecko z in vitro. I to z mniej popularnych klinik. Pewnie w niedalekiej przyszłości, dziecko z in vitro będzie przywilejem dla klasy wyższej
![]()
U mnie dziś mąż w kuchni makaron z krewerkami robi[emoji7] bo ja z gorączka pod kocem koczuje[emoji85] chyba mnie zaraził, sam czuję się już dobrze prócz braku smaku i węchu a mnie rozklada[emoji85]