Może oni się walnęli w wyliczeniach? Bo tak trochę to wyglada. U mnie tez czasem się mylili to poprawiałam :-)A aplikacje, zgodnie z tym 6 tyg teraz, liczą mi na koniec września/poczatek październikai mi też tak wychodziło...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może oni się walnęli w wyliczeniach? Bo tak trochę to wyglada. U mnie tez czasem się mylili to poprawiałam :-)A aplikacje, zgodnie z tym 6 tyg teraz, liczą mi na koniec września/poczatek październikai mi też tak wychodziło...
Generalnie to mi tam wszystko jedno z tym terminem porodu, chciałam tylko wiedzieć, który to w końcu tydzieńMoże oni się walnęli w wyliczeniach? Bo tak trochę to wyglada. U mnie tez czasem się mylili to poprawiałam :-)
i dobrze Ci wychodziA aplikacje, zgodnie z tym 6 tyg teraz, liczą mi na koniec września/poczatek październikai mi też tak wychodziło...
Taak, racja. Cos mi sie zwarlo. Jasne, ze 1-2.10 nie 09.A aplikacje, zgodnie z tym 6 tyg teraz, liczą mi na koniec września/poczatek października [emoji854] i mi też tak wychodziło...
Ej, ale ten link jest niezły! Po samej dacie transferu i dnia zarodka wyliczyło datę om. I w ogóle kiedy badania mniej więcej wszystkie. Super!zalezy od daty transferu. Ale metoda liczenia jest podobna jak ta z om.Tylko wyjściowa to data transferu. Ale wiek ciazy po in vitro nie jest mniejszyTutaj możesz sobie policzyć z daty transferu i wieku zarodka. Link do: Kalkulator Porodu | Oblicz termin porodu | dr Marian Malinowski | dr n. med. Marian Malinowski
Ale piękny widok!!!Moj dziec ma juz 2.5cm i chyba o 2 dni przegonił datę transferu![]()
Wiesz jak bardzo ci kibicuję, nieMoj dziec ma juz 2.5cm i chyba o 2 dni przegonił datę transferu![]()
Adus cudownie,ciesze sie z takiego widoku,moj bubus mial 2 cm tydzien temu.Na kiedy masz termin porodu?Moj dziec ma juz 2.5cm i chyba o 2 dni przegonił datę transferu![]()
Nie wiem bo nie liczyl ale wg wielkości ciąży na 9 września a wg transferu na 11 września wiec wiadomo ze CC ma koniec sierpnia bo innego porodu nie przyjmuje do wiadomościAdus cudownie,ciesze sie z takiego widoku,moj bubus mial 2 cm tydzien temu.Na kiedy masz termin porodu?