A ja bym zaje. bała suke!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety w całym Krakowie już są, na każdym kroku![]()
Dokladnie.Większość popierających PiS nie ma żadnych poglądów, interesuje ich tylko kasa wpadająca co miesiąc do portfela. Nie rozumieją nawet, że rząd nie daje, bo przecież nie ma własnych pieniędzy... To co dopiero mają rozumieć światopogląd czy naukę...
Ponawiam pytanie proszę was o odpowiedź lub podpowiedź czy histeroskopia osłabia kom. Jajowe? I czy antybiotyk stosowany w trakcie antykoncepcii przed ivf. Źle wpływa na jakość komórek?
A mówiłaś ze podchodzicie do in vitro? Bo może trafiłaś na jakiegoś przeciwnika. Ja niestety zębów nie mogłam zrobić bo byłam w trakcie procedury. Dostałam opiepsz za lekarzy, ze mi do gęby nie zajrzeli przed stymulacją. Z czego ordynator kliniki mówił, ze zęby możemy leczyc w czasie stymulacji i ciąży, wiec to był pretekst. Było bardzo nie miło. Pytanie jaka to torbiel czy czynnościowa, czy endometrialna? A może on się walnął i pęcherzyk był:-) ja chyba bym poszła do kliniki i nie bawiła się już. Z torbielą do stymulacji nie podejdziesz.Dziewczyny za moment oszalejeprzed wizytą w klinice niepłodności, która mamy w marcu chcialam sprawdzic czy u mnie wsio okej u lekarza na nfz w moim mieście. Mąż cierpi na kryptozoospermie - to tak dla przypomnienia. Dzisiaj mam 8 dzien cyklu, i lekarz wykrył torbiel 3cm, stwierdził, że to z poprzedniego cyklu i to wszystko
. Nie powiedzial co dalej z tym, nie powiedział czy widzi pęcherzyk z tego cyklu no bo chyba w 8 dniu to powinien coś widzieć? Jak zapytałam skąd ta torbiel to powiedział: "taka Pani uroda, nie wszyscy sa idealni ja np muszę nosić okulary bo słabo widzę." Myślę sobie ok, ale nie przyszlam mówić o jego problemach zdrowotnych tylko o moich
.. pytam czy mogę jakieś badania wykonać żeby sprawdzic co jest nie tak a on, że: "to prosze iść do endokrynologia ja jestem tylko głupim ginekologiem" - miałam łzy w oczach taka byłam nie wiem zla, rozżalona... po co ja tam wgl poszlam? Nie wiem sama, bo wiem, że mam torbiel 3cm, nie wiem czy w tym cyklu będę miała owulacje skoro nic nie mówił o innym pecherzyku. Co o tym myślicie?iść do innego gina? Myślę, że na znanym lekarzu. Pl znajde termin w tym tyg jeszcze...
Jesli to endometrialna i niewielka to podejdzie. Ale najpierw trzeba to stwierdzic.A mówiłaś ze podchodzicie do in vitro? Bo może trafiłaś na jakiegoś przeciwnika. Ja niestety zębów nie mogłam zrobić bo byłam w trakcie procedury. Dostałam opiepsz za lekarzy, ze mi do gęby nie zajrzeli przed stymulacją. Z czego ordynator kliniki mówił, ze zęby możemy leczyc w czasie stymulacji i ciąży, wiec to był pretekst. Było bardzo nie miło. Pytanie jaka to torbiel czy czynnościowa, czy endometrialna? A może on się walnął i pęcherzyk był:-) ja chyba bym poszła do kliniki i nie bawiła się już. Z torbielą do stymulacji nie podejdziesz.
On to się powinien w łeb walnąćA mówiłaś ze podchodzicie do in vitro? Bo może trafiłaś na jakiegoś przeciwnika. Ja niestety zębów nie mogłam zrobić bo byłam w trakcie procedury. Dostałam opiepsz za lekarzy, ze mi do gęby nie zajrzeli przed stymulacją. Z czego ordynator kliniki mówił, ze zęby możemy leczyc w czasie stymulacji i ciąży, wiec to był pretekst. Było bardzo nie miło. Pytanie jaka to torbiel czy czynnościowa, czy endometrialna? A może on się walnął i pęcherzyk był:-) ja chyba bym poszła do kliniki i nie bawiła się już. Z torbielą do stymulacji nie podejdziesz.