katarzyna86
Fanka BB :)
@Pchełka216 a ty gdzie na tych Bielanach? Ja przy pętli Piaski.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eh... A ja zamiast paczkow, wczoraj pracowałam od 7 do 20... Dzisiaj próbuje nadrobić wasze wpisyU mnie faworki też już czekają na jutro a z rana biorę się za oponki bo mąż uwielbia a ja tylko takie świeże lubię więc będą do kawki [emoji2956] muszę trochę przybrać więc dobrze mi zrobi taki Tłusty czwartek [emoji3060][emoji123]
Nie ma czegoś takiego jak daleko... Zobaczysz, latem zrobimy Ci najazdI może się kojarzycie z twarzy.
Fajnie byłoby się spotkać z kimś z forum. Ja do wszystkich mam mega daleko
![]()
Na chomiczowce@Pchełka216 a ty gdzie na tych Bielanach? Ja przy pętli Piaski.
Wow, ale jesteś pracuśEh... A ja zamiast paczkow, wczoraj pracowałam od 7 do 20... Dzisiaj próbuje nadrobić wasze wpisy...
Dzisiaj znowu moi Angole czekają w sieci, trochę się z nimi namęczyłam wczoraj![]()
No ja na razie myślę o sn. CC to ostateczna konieczność.Ale dotyczy to tylko SN, na dzień dzisiejszy przy CC i po CC nie może być.
No wiesz, ty już mi tu nie obiecuj bo się nie odczepięNie ma czegoś takiego jak daleko... Zobaczysz, latem zrobimy Ci najazd![]()
Mamy podobnie. No tylko kupowaliśmy już razem, we dwoje. Aczkolwiek wiedzieliśmy, że kiedyś będzie trzeba je zmienić. Nie sądziłam tylko, że z takich powodów nie ilościowo-domownikowychTeż mamy 2 pokoje... Kiedy kupowałam sama, wydawało się wystarczające... Teraz chciałabym mieć większe, niezależnie od tego czy będzie dziecko czy nie...
Ty tez Bemowo?Hehe jeszcze się okaże, że wszystkie 3 mieszkamy dość blisko siebie![]()
Daleko ???I może się kojarzycie z twarzy.
Fajnie byłoby się spotkać z kimś z forum. Ja do wszystkich mam mega daleko
![]()