Gonia0605
Fanka BB :)
Kochana... ja ze swoim nie gadam od paru dni.. e, czekaj nie do końca prawda... Regularnie wrzeszczę... Ale nie rozmawiamA idź ty z tymi facetami. Z moim tak się pokłóciłam że szok. Tak mnie wkurwia
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana... ja ze swoim nie gadam od paru dni.. e, czekaj nie do końca prawda... Regularnie wrzeszczę... Ale nie rozmawiamA idź ty z tymi facetami. Z moim tak się pokłóciłam że szok. Tak mnie wkurwia
![]()
Myślałam, że tylko u mnie dylematy godne podstawówki....Ja odpowiedziałam cześć takiemu chłopakowi co on go nie lubi. Ten kolega 100lat temu po pijaku mi miłość wyznał i do końca życia jest skreślony przez mojego męża![]()
A potem założymy forum więzienne, bo pewnie niejedna ma takie fantazje... Ja na pewnoE tam, ze brzydki, ale Cie kocha, to najważniejsze [emoji1787][emoji23][emoji1787]
Ale rozumiem wkurw, mnie nikt tak nie potrafi wyprowadzic z rownowagi jak moj stary. Normalnie miewam wizualizacje w glowie jak odrywam mu glowe [emoji38][emoji38][emoji38]
Wiec jak kiedys przeczytacie o zbrodni w afekcie w okolicsch Bcn to bede ja, na bank [emoji16][emoji16][emoji16]
Musisz dobrze zmatowic papierem ściernym najpierw, takim drobnym. Potem pomalować.A ja zapytam z innej beczki, żeby towarzystwo się uspokoiło. Chcę pomalować takie drzwi wewnętrzne chyba ze sklejki,nie drewniane. Ktoś próbował?
Ostatnio malowałam płytki w starej łazience. Remont będzie w przyszłym roku ale postanowiłam odświeżyć. I powiem Wam że wyszł
Haha a ja myslalam ze to tylko u mnie ciche dniKochana... ja ze swoim nie gadam od paru dni.. e, czekaj nie do końca prawda... Regularnie wrzeszczę... Ale nie rozmawiam![]()
![]()
Też kiedyś nie umiałam... On milczał, a ja się nakręcałam bardziej i bardziej... Teraz już umiem...Haha a ja myslalam ze to tylko u mnie ciche dnitylko jest mały problem ja nie potrafię nie gadać. Wiec u mnie moj maz milczy. Czym jeszcze bardziej mnie wkur..
![]()
Ja się uczęTeż kiedyś nie umiałam... On milczał, a ja się nakręcałam bardziej i bardziej... Teraz już umiem...![]()
U nas nie ma cichych dni, bo ja zagadam każdy problemHaha a ja myslalam ze to tylko u mnie ciche dnitylko jest mały problem ja nie potrafię nie gadać. Wiec u mnie moj maz milczy. Czym jeszcze bardziej mnie wkur..
![]()
Myślałam, że tylko u mnie dylematy godne podstawówki....![]()