Gonia0605
Fanka BB :)
Kochana... ja ze swoim nie gadam od paru dni.. e, czekaj nie do końca prawda... Regularnie wrzeszczę... Ale nie rozmawiamA idź ty z tymi facetami. Z moim tak się pokłóciłam że szok. Tak mnie wkurwia
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana... ja ze swoim nie gadam od paru dni.. e, czekaj nie do końca prawda... Regularnie wrzeszczę... Ale nie rozmawiamA idź ty z tymi facetami. Z moim tak się pokłóciłam że szok. Tak mnie wkurwia
![]()
Myślałam, że tylko u mnie dylematy godne podstawówki....Ja odpowiedziałam cześć takiemu chłopakowi co on go nie lubi. Ten kolega 100lat temu po pijaku mi miłość wyznał i do końca życia jest skreślony przez mojego męża![]()
A potem założymy forum więzienne, bo pewnie niejedna ma takie fantazje... Ja na pewnoE tam, ze brzydki, ale Cie kocha, to najważniejsze [emoji1787][emoji23][emoji1787]
Ale rozumiem wkurw, mnie nikt tak nie potrafi wyprowadzic z rownowagi jak moj stary. Normalnie miewam wizualizacje w glowie jak odrywam mu glowe [emoji38][emoji38][emoji38]
Wiec jak kiedys przeczytacie o zbrodni w afekcie w okolicsch Bcn to bede ja, na bank [emoji16][emoji16][emoji16]
Musisz dobrze zmatowic papierem ściernym najpierw, takim drobnym. Potem pomalować.A ja zapytam z innej beczki, żeby towarzystwo się uspokoiło. Chcę pomalować takie drzwi wewnętrzne chyba ze sklejki,nie drewniane. Ktoś próbował?
Ostatnio malowałam płytki w starej łazience. Remont będzie w przyszłym roku ale postanowiłam odświeżyć. I powiem Wam że wyszł
Haha a ja myslalam ze to tylko u mnie ciche dniKochana... ja ze swoim nie gadam od paru dni.. e, czekaj nie do końca prawda... Regularnie wrzeszczę... Ale nie rozmawiam![]()
![]()
Też kiedyś nie umiałam... On milczał, a ja się nakręcałam bardziej i bardziej... Teraz już umiem...Haha a ja myslalam ze to tylko u mnie ciche dnitylko jest mały problem ja nie potrafię nie gadać. Wiec u mnie moj maz milczy. Czym jeszcze bardziej mnie wkur..
![]()
Ja się uczęTeż kiedyś nie umiałam... On milczał, a ja się nakręcałam bardziej i bardziej... Teraz już umiem...![]()
U nas nie ma cichych dni, bo ja zagadam każdy problemHaha a ja myslalam ze to tylko u mnie ciche dnitylko jest mały problem ja nie potrafię nie gadać. Wiec u mnie moj maz milczy. Czym jeszcze bardziej mnie wkur..
![]()
Myślałam, że tylko u mnie dylematy godne podstawówki....![]()