zależy co lubicie, polecam Nieobecnych i 25 lat niewinności, ale to mój gust, bo ja nie lubię głupawych komedii romantycznychMy bedziemy ogladac NOWINY ZE SIWATA (netflix)- ktos cos poleca?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zależy co lubicie, polecam Nieobecnych i 25 lat niewinności, ale to mój gust, bo ja nie lubię głupawych komedii romantycznychMy bedziemy ogladac NOWINY ZE SIWATA (netflix)- ktos cos poleca?
Moje i męża ostatnie TOP:My bedziemy ogladac NOWINY ZE SIWATA (netflix)- ktos cos poleca?
super no z moim mezem tez nie obejze komedi romantycznejzależy co lubicie, polecam Nieobecnych i 25 lat niewinności, ale to mój gust, bo ja nie lubię głupawych komedii romantycznych
Line of duty - spoko serial.My bedziemy ogladac NOWINY ZE SWIATA (netflix)- ktos cos poleca?
oooo super ja przed chwila tez robilam swoja liste z netflixMoje i męża ostatnie TOP:
The Bonding - serial trochę żartów, troche erotyzmu - ogólnie śmiesznydziewczyna z kolegą są dominami i dzieją się tam różne prześmieszne zboczone rzeczy
Lupin - serial (opis lepiej przeczytać samemu bo za długo by pisać)
Gambit Królowej - serial mega spoko do obejrzenia w jeden dłuższy wieczór o dziewczynce z domu dziecka, która wymiatała w szachy a nauczył ją grać woźny w szkole
Split - film o wariacie z różnymi osobowościami - byliśmy na tym w kinie i jest sztosik moim zdaniem
Polecam :*
o czym to?Line of duty - spoko serial.
stare troche co nie?Line of duty - spoko serial.
Kochane wiem, że niektóre z NAS cierpią... ale dajmy jeszcze sobie czas. Jakos tak ponuro się zrobiło w ten piątkowy wieczór a Walentynki już za pasem! Mamy wspaniałych mężów - nie zapominajmy o tymjakieś winko kupione na jutrzejszy wieczór we dwoje? Jakaś dobra szama, wspólny film... Nie traćmy fajnych chwil w swoim życiu na fiksowaniu się na jednym. Starajmy się żyć 'dobrze' nie ma co sie załamywać!!! Życie mamy jedno pamiętajcie. A teraz do roboty
Zaplanujmy fajnie te nasze święto miłości
Zobacz załącznik 1237720
Ej a dobrze zrozumialam ze sie z Guzo....wskim wozilasA za mną chodzi pizza... Wieki nie jadłam... Ciągle tylko dietka i dietka... Także pewnie hytrus jutro zamówi, bo chłop to mi proponował walentynkowy obiad z piersi kurczaka i gotowym sosem, którego nie cierpie
U nas bez filmu bo mamy małe laptopy hahaha !
Eh te chłopy ! Co oni przylecieli kometą z jakiejś odległej planety?? Pewnie z Saturna bo on ma tę obręcz dookoła, rozpędzili się na niej rakietą - wiecei te męskie zabawy - i tak wylądowali na Ziemi o! I teraz mamy takich mężczyzn o !