Pchełka216
Fanka BB :)
mega wcześnie masz to polowkowe chyba nie.? W 18tc?5 marca badanie połówkowe w klinice . znowu zobaczę syna jak rośnie . ostatnio machał do nas i było widać że ma 5 palców . Już powoli kupuje ubranka .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mega wcześnie masz to polowkowe chyba nie.? W 18tc?5 marca badanie połówkowe w klinice . znowu zobaczę syna jak rośnie . ostatnio machał do nas i było widać że ma 5 palców . Już powoli kupuje ubranka .
Invimed WarszawaA w jakiej klinice bylas?
Jeszcze nie, dam szansę lekarzowi jeszcze dziś. Wczoraj arno zostawiłam prośbę o kontakt, jeśli dziś nie zadzwoni to będzie oczywiste że olewa. Napisałam też post na grupie facebookowej ale dziewczyny raczej lekarza nie zmieniały tylko klinikę. No i Doktor D miewa dyżury w sobotę wiec moge na niego trafić na transferze nawet jeśli pokieruj nim inny lekarza. Sama już nie wiem co robić...A pytalas o mozliwodc zmiany lekarza?Moj obecny polecal tam Kaczynskiego,mojej przyjaciolki kuzynka byla u Kaczynskiego i zadowolona byla.
O nie, nie tak miało byćU mnie dupa, 7dpt beta 0.3, więc już pozamiatane..
O nie, nie tak miało być [emoji17][emoji17][emoji17] będziesz jeszcze powtarzać? Może była później implantacja [emoji848]
Przykro mi strasznieCzekam na telefon z kliniki, ale raczej już nic z tego nie będzie. Przy blastce już coś powinno być
Przykro mi ;( Czekalam na twoj wynik.U mnie dupa, 7dpt beta 0.3, więc już pozamiatane..
U mnie dupa, 7dpt beta 0.3, więc już pozamiatane..
Oj nie... Kurde[emoji174] przykro mi!U mnie dupa, 7dpt beta 0.3, więc już pozamiatane..