Gonia0605
Fanka BB :)
Super, zapraszamyCześć dziewczynyObserwuję ten wątek od jakiegoś czasu. Chciałabym się przyłączyć, może będzie mi łatwiej przebrnąć przez procedurę in vitro do której podchodzę w przyszlym cyklu...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super, zapraszamyCześć dziewczynyObserwuję ten wątek od jakiegoś czasu. Chciałabym się przyłączyć, może będzie mi łatwiej przebrnąć przez procedurę in vitro do której podchodzę w przyszlym cyklu...
i nie takie popularne jak Antoni czy JanPiekne -bardzo mi sie podoba![]()
WitajCześć dziewczynyObserwuję ten wątek od jakiegoś czasu. Chciałabym się przyłączyć, może będzie mi łatwiej przebrnąć przez procedurę in vitro do której podchodzę w przyszlym cyklu...
Jeśli spada to niestety biochemicznaHej dziewczyny, tu jestem nowa. Jestem po pierwszej procedurze niestety tylko 2 szanse. Jedna już wykorzystana. Transfer był 1.02 beta 12.02 TYLKO 156,4 A wczoraj już tylko 100 czyżby bichemiczna?
Jakąś dziewczyną z PCOS i wieloma procedurami?
Witaj,Cześć dziewczynyObserwuję ten wątek od jakiegoś czasu. Chciałabym się przyłączyć, może będzie mi łatwiej przebrnąć przez procedurę in vitro do której podchodzę w przyszlym cyklu...
Tak - niezwykle wazny jest progesteron. Ja zawsze badalam na 5 dni przed podaniem zarodka - nie moze byc wiekszy jak 1,5 chyba - juz dokladnie nie pamietam.Witajja też niedawno dołączyłam do dziewczyn
Mam pytanie czy wy przed kriotrasferem na cyklu sztucznym badalyscie progesteron i estradiol?
Tak, u mnie w klinice zlecalali mi badanie przed transferem.Witajja też niedawno dołączyłam do dziewczyn
Mam pytanie czy wy przed kriotrasferem na cyklu sztucznym badalyscie progesteron i estradiol?
Cześć dziewczynyObserwuję ten wątek od jakiegoś czasu. Chciałabym się przyłączyć, może będzie mi łatwiej przebrnąć przez procedurę in vitro do której podchodzę w przyszlym cyklu...
Tak, ja mialam robić w 9 bądź 10 dc i w 11 dc być na wizycie. Wtedy po grubości endomedrium i wynikach lekarz określał kiedy transferWitajja też niedawno dołączyłam do dziewczyn
![]()
Mnie edno utrzymuje przy TSH 0,16. Nisko ale TSH nie ma takiego znaczenia jak ft4 które w odróżnieniu do TSH przechodzi przez łożysko.No to se obniżylam TSH po 3 tygodniachz 3,5 do 0,4 ... Teraz nie wiem czy nie za nisko ! O masakra !
![]()