Gonia0605
Fanka BB :)
Super, zapraszamyCześć dziewczynyObserwuję ten wątek od jakiegoś czasu. Chciałabym się przyłączyć, może będzie mi łatwiej przebrnąć przez procedurę in vitro do której podchodzę w przyszlym cyklu...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, zapraszamyCześć dziewczynyObserwuję ten wątek od jakiegoś czasu. Chciałabym się przyłączyć, może będzie mi łatwiej przebrnąć przez procedurę in vitro do której podchodzę w przyszlym cyklu...
i nie takie popularne jak Antoni czy JanPiekne -bardzo mi sie podoba![]()
WitajCześć dziewczynyObserwuję ten wątek od jakiegoś czasu. Chciałabym się przyłączyć, może będzie mi łatwiej przebrnąć przez procedurę in vitro do której podchodzę w przyszlym cyklu...
Jeśli spada to niestety biochemicznaHej dziewczyny, tu jestem nowa. Jestem po pierwszej procedurze niestety tylko 2 szanse. Jedna już wykorzystana. Transfer był 1.02 beta 12.02 TYLKO 156,4 A wczoraj już tylko 100 czyżby bichemiczna?
Jakąś dziewczyną z PCOS i wieloma procedurami?
Witaj,Cześć dziewczynyObserwuję ten wątek od jakiegoś czasu. Chciałabym się przyłączyć, może będzie mi łatwiej przebrnąć przez procedurę in vitro do której podchodzę w przyszlym cyklu...
Tak - niezwykle wazny jest progesteron. Ja zawsze badalam na 5 dni przed podaniem zarodka - nie moze byc wiekszy jak 1,5 chyba - juz dokladnie nie pamietam.Witajja też niedawno dołączyłam do dziewczyn
Mam pytanie czy wy przed kriotrasferem na cyklu sztucznym badalyscie progesteron i estradiol?
Tak, u mnie w klinice zlecalali mi badanie przed transferem.Witajja też niedawno dołączyłam do dziewczyn
Mam pytanie czy wy przed kriotrasferem na cyklu sztucznym badalyscie progesteron i estradiol?
Cześć dziewczynyObserwuję ten wątek od jakiegoś czasu. Chciałabym się przyłączyć, może będzie mi łatwiej przebrnąć przez procedurę in vitro do której podchodzę w przyszlym cyklu...
Tak, ja mialam robić w 9 bądź 10 dc i w 11 dc być na wizycie. Wtedy po grubości endomedrium i wynikach lekarz określał kiedy transferWitajja też niedawno dołączyłam do dziewczyn
![]()
Mnie edno utrzymuje przy TSH 0,16. Nisko ale TSH nie ma takiego znaczenia jak ft4 które w odróżnieniu do TSH przechodzi przez łożysko.No to se obniżylam TSH po 3 tygodniachz 3,5 do 0,4 ... Teraz nie wiem czy nie za nisko ! O masakra !
![]()