Evela.6
Fanka BB :)
Prowadzącą mialam w Słupsku dr Januszkiewicz, w Gdańsku tylko transfer.Jesteś tez w Invicta Gdańsk? Ja miałam stymulacje z progiem, ona akurat u mnie nie przyniosła dobrego efektu w maju. Kto Cie prowadzi z Invicty ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Prowadzącą mialam w Słupsku dr Januszkiewicz, w Gdańsku tylko transfer.Jesteś tez w Invicta Gdańsk? Ja miałam stymulacje z progiem, ona akurat u mnie nie przyniosła dobrego efektu w maju. Kto Cie prowadzi z Invicty ?
No jest kosmosŁo matko. Jeszcze Cię meczy, a już myślałam że jest dobrze. No mam nadzieję, że faktycznie niedługo wrócisz do życia, bo ogarnąć twixy z wiecznymi mdlosciami to musi być kosmos![]()
Ciaze są inne jak widać.. Ja w ciąży z synem żadnych mdłości nie miałam.. a teraz to był kosmos bo odkąd zaczęła beta rosnac to męczyły od rana do wieczora. A ja codziennie pracuje po 9h i gadam z ludźmi na telekonferencjach głównie na kamerze i to jest dla mnie tortura jak w połowie mnie złapie mocniej a jeszcze gadac muszę... Nie wiem czy i kiedy ja tu na zwolnienie mogę liczyć, to było by trochę łatwiej ... w Polsce 100% L4 od pozytywnej bety już lekarze rozdają11+2 dzisiaj.No niestety,nie ma zmiluj sie.Sprobuje z migdalami
Ciaza z blizniakami to byly wakacje![]()
Z tego co mi wiadomo to również może boleć... Tzn. Nie on ale może być umiejscowiony wśród naczyn, tkanek na które naciska i to właśnie może powodować ból. Tak że głową do góryZadzwoniłam na dziada do swojego lekarza ginekologa-onkologa. Poradził mi dwie osoby, które bardzo dobrze wykonują USG piersi. A tam gdzie ja byłam zapisana - to delikatnie mówiąc odradzał mi robićTakże może dobrze wyszło... że zadzwoniłam.
W razie czego mówi, żę wkręci mnie do szpitala.
Nie wiem jak mu się odwdziecze... Już tyle razy truje mu dupe a on mi pomaga (przyjmuje tylko prywatnie).
Masakra z tym NFZ
tłuszczak też tak napier.... ostro?
UmarlabymCiaze są inne jak widać.. Ja w ciąży z synem żadnych mdłości nie miałam.. a teraz to był kosmos bo odkąd zaczęła beta rosnac to męczyły od rana do wieczora. A ja codziennie pracuje po 9h i gadam z ludźmi na telekonferencjach głównie na kamerze i to jest dla mnie tortura jak w połowie mnie złapie mocniej a jeszcze gadac muszę... Nie wiem czy i kiedy ja tu na zwolnienie mogę liczyć, to było by trochę łatwiej ... w Polsce 100% L4 od pozytywnej bety już lekarze rozdają![]()
Razem z wizytami, badaniami, lekami i dodatkowymi procedurami około 5 tys... Ja jestem co prawda w Warszawie, ale ceny dla Białegostoku niewiele się różnią. Myślę że na 4 tys. możesz się spokojnie przygotować. Badania ustawowe masz aktualne?Kochane
Czy ktoras z was miała transfer z mrozakow w klinice bocian w Bialymstoku? Jak tak to na jaką kwote mam sie przygotowac?
Mnie pomagały mentosy owocowe i żelki. I generalnie dużo słodkiego11+2 dzisiaj.No niestety,nie ma zmiluj sie.Sprobuje z migdalami
Ciaza z blizniakami to byly wakacje![]()
To i tak masz szczęście że nie 24h na dobę....Ciaze są inne jak widać.. Ja w ciąży z synem żadnych mdłości nie miałam.. a teraz to był kosmos bo odkąd zaczęła beta rosnac to męczyły od rana do wieczora. A ja codziennie pracuje po 9h i gadam z ludźmi na telekonferencjach głównie na kamerze i to jest dla mnie tortura jak w połowie mnie złapie mocniej a jeszcze gadac muszę... Nie wiem czy i kiedy ja tu na zwolnienie mogę liczyć, to było by trochę łatwiej ... w Polsce 100% L4 od pozytywnej bety już lekarze rozdają![]()
Kochane
Czy ktoras z was miała transfer z mrozakow w klinice bocian w Bialymstoku? Jak tak to na jaką kwote mam sie przygotowac?