Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mając zarodki to co innego bo nasze też są nasze i sama nie mogę nic zrobić dopóki ma z nie fiknieKoleżanka podeszła do in vitro przed zmianą przepisów w 2015 roku... Miała rozległą endometriozę i powiedzieli jej teraz albo wcale... Ma 2 zarodki zamrożone w Novum i nic nie może z nimi zrobić...
Ogólnie przy każdej procedurze musi być mąż lub partner. Nie ma mowy o samotnym macierzyństwie....
Ale jak masz takiego, który chla i pierze cię po pysku to wszystko jest ok, modelowa rodzina... Popieprzony kraj...
No tak... Już wyłapałaś, że zamierzam podróżować...? Tutaj trzeba strasznie uważać, bo wszystko co się pisze od razu ma konsekwencjePolecisz do Ewunki i ogarniecie temat![]()
U mnie tez jest miejsce na balkonie [emoji1787][emoji1787]Polecisz do Ewunki i ogarniecie temat[emoji28]
Ok, czekasz godzinke, jak nie oddzwoni to dzwonisz ponownie, deal?[emoji4]Żartujesz.... Raczej poczekałabym czy oddzwoni...
Tez mialam okropne mdlisci przez 4 miesiace.Czasami wymioty po ktotych przychodzila prawdziwa ulga Dlatego uwazam ze wymioty sa lepsze niz mdlosci![]()
Tak jestem pewna. Na 1000%.Mając zarodki to co innego bo nasze też są nasze i sama nie mogę nic zrobić dopóki ma z nie fiknie
Ale całą procedurę zacząć sama i adoptować co mi się podoba mogę....
Jesteś pewna że nie możesz adoptować komórki sama ? Bądź zarodka?
Przygarne A pewnie tylko z miejscem ciężko nawet balkon zaje.....Polecisz do Ewunki i ogarniecie temat![]()
Jasne. Malo tego - refundacja Ci przyslyguje na 3 proby. Ja np majac juz dziecko z ivf nie moglam miec refundacji na drugie podejscie. Zostalam poinformowana, ze program jest dla par hetero/homo seksualnych bez dzieci i dla kobiet samotnych - tez bez dzieci.Mając zarodki to co innego bo nasze też są nasze i sama nie mogę nic zrobić dopóki ma z nie fiknie [emoji6]
Ale całą procedurę zacząć sama i adoptować co mi się podoba mogę....
Jesteś pewna że nie możesz adoptować komórki sama ? Bądź zarodka?