reklama

Kto po in vitro?

A Twoja klinika w święta nie pracuje? Skoro ustawili Ci stymulację to muszą się liczyć z tym, że komuś może wypaść punkcja lub transfer w święta...

reklama
W zasadzie to nie wiem, bo się nie dopytałam....wszystko będę wiedziaała jak się spotkam kolo 21-22 marca z dr R w warszawie to już konkretnie się wypytam

Hej kochane!!! zasmucila mnie bardzo wczorajsza wiadomosc ZUSI i KINGI :-(:-(:-( Zuzi masz jeszcze dwa sliczne blastki więc napewno się z nimi uda, moze to nie bl ten wlasciwy moment, mam nadzieje ze szybko wrocisz po dwa maluchy
Kinia dobrze ze mozesz starac sie naturalnie Twoje.. moze po jakiejs przerwie bedziesz miala naturalna mega niespodzianke, albo jeszcze zmienisz zdanie co do kolejnej proby IVF
Roxi ale super ze juz niedlugo wracasz po maluszki :tak: Troche Cie Tu nie bylo, myslalam czasami co u Ciebie ;-)
Hola
ale niespodzianke zrobilas, nie moge sie juz doczekac dobych wadomosci od Ciebie!
Molla wiadomosc od Ciebie to chyba bije wszystko dookola na glowe, co za niespodzianka!!!!!:-):-D:-):-D
Takie spontany nie dzieją się bez celu, jak dla mnie to znak ze Twój szczesliwy moment tuż, tuż :tak::-D
Dziewczynki , fajna lista, wiadomo kiedy kciukasy zaciskac, Moj wielki dzień juz za 11 dni, tj 21 marca pierwszy dzien wiosny usg genetyczne malutkiego. Tydzien temu mial juz prawie 3 cm i serduszko FHR 170:szok:Wyczytalam gdzies ze wysokie tetno maja dziewczynki :-DJa sie bardzo martwie zeby wszystko na tym USG bylo w porzadku...zeny maluszek byl caly i zdrowy..
Trzymajcie sie i kciuki za wszystkie stymulujace testujace :-)

Dagnes78 ja się czuję w porządku, wydaje mi się że nawet bez zmian, jedyne co mnie dziwi to apetyt i zmęczenie, reszta objawów które czuję to są takie same jak przy normalnym cyklu no może to rozdrażnienie płaczliwe dziwne, wczoraj 2 razy płakałam rano i wieczorem, ale również czasami też jestem taka rozdrażniona w tym normalnym cyklu(czyli ból piersi, częstsze oddawanie moczu,pieczenie w podbrzuszu, a dzisiaj troche jajnik czuję że pobolewa). Jak dla mnie to nie są jakieś specjalne dowody na to że jednak się udało, więc o nich tak nawet nie myślę i staram się ich jakoś specjalnie nie wyszukiwać(już bardziej bym się spodziewała plamienia implatacyjnego, w związku z tym że w tym cyklu miałam plamienie owulacyjne, ale go nie ma:( a szkoda bo to by była większa nadzieja dla mnie.)
Ja zaraz wracam do domku, a mam sporą trasę do przejechania i tak mi się nie chce że szok.....Do wieczorka :)
Pozdrawiam dziewczynki

Witajcie dziewczyny:-) Czytam regularnie forum od października zeszłego roku, kiedy zaczęła się moja „przygoda” z inf ale nie miałam odwagi się ujawnić… bo co tu dużo mówić stara jestem:-) Dopiero pojawienie się Hope71 dodało mi odwagi ponieważ jesteśmy rówieśniczkami. Moje a właściwie nasze starania (chodzi mi o inf a nie o starania w ogóle :-D) rozpoczęły się dopiero w zeszłym roku bo mój M po 20 latach dał się namówić na badania. To forum było moją „kopalnią wiedzy” w czasie stymulacji i transferu – dziewczyny wielkie dzięki:-) a zdjęcia zamieszczane przez Lawendowy Sen zawsze wywoływały uśmiech i rozbudzały marzenia. Niestety pierwsza próba zakończyła się niepowodzeniem :-(ale na początku kwietnia chciałabym podejść do crio i bardzo chciałabym Was prosić o wsparcie bo wśród rodziny i znajomych nie mogę na nie liczyć, bo to trochę inne pokolenie, z innymi poglądami. Życzę wszystkim miłej niedzieli.

McDusia, witaj na pokładzie. Bardzo dobrze, że się ujawniłaś, bo samo czytanie postów, to na pewno olbrzymia kopalnia wiedzy, ale wsparcie, jakie tu dostaniesz od nas, to chyba najważniejsza rzecz w walce o Maleństwo.

Ja już teraz trzymam kciuki za criotransfer, który na pewno zakończy się sukcesem. Zresztą życzę Ci tego z całego ♥
A gdzie się leczysz i skąd jesteś?

♥ I na szczęście, specjalnie dla Ciebie, koniczynka ♥

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_3272082.jpg

avocado-ale możesz siostrzeńca wycałować :-) A jeśli mama i teściowa dostrzegają w Twoich oczach i twarzy ciąże, to na pewno mają rację. Szczególnie mama, która zna Cię od maleńkości i zna Twoje oczy.
madzialeniak - no to słodkiego leniuszkowania, ja się dołączam ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry