Czas pokaże jak to będzie. Wiesz szał macicy jeszcze może być :-)Nie zazdroszcze Wam tego urodzaju bo myslenie co z tym zrobic jesli sie nie chce wiecej dzieci to jest naprawde dramat.Ja sie rok meczylam,majac ostatniego balwanka .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czas pokaże jak to będzie. Wiesz szał macicy jeszcze może być :-)Nie zazdroszcze Wam tego urodzaju bo myslenie co z tym zrobic jesli sie nie chce wiecej dzieci to jest naprawde dramat.Ja sie rok meczylam,majac ostatniego balwanka .
Ja też miałam 7 zarodkow z KD, ale ciąża z tego to zupełnie inna sprawa...Jesteśmy wyjątkowi, chociaż jak zaczęłam szukać to jest duzo kobiet np. z 8 zarodkami, ale na innych portalach.
Dlaczego " inna sprawa" ? Probuje zrozumiec twoja wypowiedz,bo to juz moja 4 ciaza z KD .Ja też miałam 7 zarodkow z KD, ale ciąża z tego to zupełnie inna sprawa...
Skanowac?Dziewczyny jak Wy często planujecie się skanować w ciąży?
Ja c hce jeszcze pozycCzas pokaże jak to będzie. Wiesz szał macicy jeszcze może być :-)
Ja mialam usg co 2tyg. W pierwszej ciąży co 3tyg.Dziewczyny jak Wy często planujecie się skanować w ciąży?
Tak, to prawda my mieliśmy szczęście, że znaleźli się świadkowie. W dodatku przyszli na rozprawę po roku od wydarzenia co podobno, wg prokuratora i mojego prawnika, rzadkość by ktoś był aż tak bardzo dotknięty/ zaangażowany w takiej sprawie. Parę dni trwało zanim w ogóle trafiliśmy na okazanie psiaka a to też dzięki portalom społecznościowym i nagłośnieniu sprawy. Znajomy dał znać, że na jego osiedlu kilka dni temu zabito psiaka i tak trafiliśmy. Szczerze, to mimo, że ta baba bardzo truje życie wszystkim sąsiadom to naprawdę nie podejrzewałam jej o coś takiego. A już zawzięłam się na maksa jak sprawa zaczęła się kręcić, czyt. dzielnicowy o nią zaczął pytać i policja a ta załatwiła sobie miesięczny pobyt na oddziele psychiatrycznym. No ale cóż...tu ja byłam sprytniejsza. I ta jej bezcenna mina jak zobaczyła mnie jak wchodzę z prawnikiem na tzw. wezwanie do ugody...jakby zobaczyła ducha...pewnie spodziewała się mojej siostry (sympatyczna, zawsze uśmiechnięta, cud, miód, malina)...a tu trafiła się ta „gorsza”No ja niestety nie miałam ani świadków ani nic jedynie nasze 100 procentowe przekonanie ze to ten skurwiel.Wszyscy myśleliśmy ze mama przesadza gdy zaczela sie bac o nasze psy jak sąsiada pies zdechł (nie wiem na co ponoc mial jakiegoś guza)mowila ze zobaczycie naszemu cos zrobia.Minelo 4 miesiące i mojego pięknego psiaka zwinelo
Biedna jesteś z tym wszystkim.Zyje, zyjeAle fajnie nie bylo ;( A co najgorsze w poniedzialek musze to zrobic drugi raz i w czwartek trzeci
ja sie tam dusilam. Bo najpierw mialam odsysane i plukane te gluty. On taka wielka igla na lezaco lał mi z jednej dziurki a z drugiej wysysal jakby takim ssakiem a ja w miedzy czasie mialam caly czas mowic coca -cola
bo wtedy niby sie podniebienie napina i tak ta woda nie splywa do gardla - a mi splywało - nos zatkany i sie tam krztusilam - mała to myslslam ze mi tam wyskoczy z brzucha
i to plukanie jeszcze bede miala robione w przyszlym tygodniu ale na koniec wziął jakis skalpel i mi naciał podobno małżowiny - krew sie polala JPRDL
ale to o dziwo nie bolalo - tylko tak jakby zaszczypalo - nie wiem jak on to zrobil
I juz bylo po ale calosc trwala chyba z pol godziny mi sie wydawalo ze to wiecznosc. Tak sie trzeslam
Nos z jedenj strony dalej zatkany najgorzej zawsze rano jest a on mi nie pozwala smarkac. Po ciazy mam dostac jakas serie zastrzykow. Noz cholera ze tak mnie zaprawilo z tym nosem - on mowi ze to przez covid i encorton ale zeby az tak? No a pozniej pojechalam na zakupy bylam w Lidlu, rosseman, pepco i empic aha iw media kupilam sobie sandwicher bo nie mialam
i jeszcze w Karcher @nieagatka kupilam sobie odkurzacz
jak kombajn taki co to podobno jest nawet na dworze uzywany
u nas ze wzgledu na siersc
kurcze jakie te kapsulki co mam brac dopochwowo co trzeci dzien sa drogie - ponad 100 zl - jeszcze nie poczytalam o co w nich chodzi.
Scan --> usg [emoji6]Skanowac?[emoji848]