annemarie
Fanka BB :)
Az sie poryczalam,jaka ulgaDziewczyny, odpisal lekarz. Niskie ryzyko wad, chłopczyk!!!! Czyli u nas problem z płcią żeńska się potwierdza.. Tak bardzo pragnęłam drugiego ZDROWEGO chłopca
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Az sie poryczalam,jaka ulgaDziewczyny, odpisal lekarz. Niskie ryzyko wad, chłopczyk!!!! Czyli u nas problem z płcią żeńska się potwierdza.. Tak bardzo pragnęłam drugiego ZDROWEGO chłopca
Brawoooooo. Gratuluję!!!!!Dziewczyny, odpisal lekarz. Niskie ryzyko wad, chłopczyk!!!! Czyli u nas problem z płcią żeńska się potwierdza.. Tak bardzo pragnęłam drugiego ZDROWEGO chłopca
Bedzie dobrze! Trzymam kciuki!Chyba zejdę zaraz na zawał... do godziny będę mieć wynik Nifty, tzn mój lekarz ktory ma doatep do platformy który musi do mnie zadzwonić z wynikiem.... Starch mnie dosłownie sparaliżował!
No co ty, żadna z ciebie panikara. Szczerze mówiąc, ja też bym srała po gaciachDziękuję laski ze tak pozytywnie myślałyście od samego początku. Ja jak zwykle wyszłam na panikare ale nasze podejrzenia po raz kolejny stały się jeszcze bardziej prawdopodobne
Zaczynam podejrzewać ze to nie immunologia była główna blokada u nas a plec żeńska.. Syn donoszony 8 lat temu na samym sterydzie, te immunoglobuliny teraz mogły okazać się zbędne
Widzisz ,cos w tym jest.Ja tez mysle,ze u mnie to nie immunologia chociaz tez rozryta .Dziękuję laski ze tak pozytywnie myślałyście od samego początku. Ja jak zwykle wyszłam na panikare ale nasze podejrzenia po raz kolejny stały się jeszcze bardziej prawdopodobne
Zaczynam podejrzewać ze to nie immunologia była główna blokada u nas a plec żeńska.. Syn donoszony 8 lat temu na samym sterydzie, te immunoglobuliny teraz mogły okazać się zbędne
Cudowne wieści kochanaDziewczyny, odpisal lekarz. Niskie ryzyko wad, chłopczyk!!!! Czyli u nas problem z płcią żeńska się potwierdza.. Tak bardzo pragnęłam drugiego ZDROWEGO chłopca