bazylia128
Fanka BB :)
No i dostaniesz lanie po golym tylkuTeraz nie biorę prawie nic. Mam dość tych tabsow
Zacznę brać tak gdzieś z 1,5 miesiąca przed transferem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i dostaniesz lanie po golym tylkuTeraz nie biorę prawie nic. Mam dość tych tabsow
Zacznę brać tak gdzieś z 1,5 miesiąca przed transferem
Próbuje oglądać seriale, trochę mnie boli brzuch ale to bardziej chyba... gazy? Sama nie wiem. Przeraziły mnie te skrzepy i ciemna krew. Dużo tego nie było ale bolał mnie tez krzyż ... a ze ciąża bardzo wczesna to to mogło wystarczyć ...Też bym była przerażona i też zapewne bym panikowała. Ale jest jeszcze szansa, tyle tu było historii że naprawdę wierzę, że może być dobrze. Spróbuj się jakoś uspokoić bo nerwy nie pomagają
no właśnie o tym mówiłam, Ty waga piórkowa; ja dycha ponad więcejDziękuje. Ja 52.5może brakuje Ci te pół kilo
ja się wpycham idę i już. Nikt mi nic nie powiedział
![]()
Ja po prostu już jestem przerażona po tych wszystkich moich niepowodzeniachwzięłam leki i rano jadę na betę
Ja mialam wszystkie, aleeeee to też może BTC dlatego że korzystamy z dawcy nasieniaA czy któraś z was tak miała ze tylko 6 zapłodnionych może mieć? Czy wszytskie bez limitu? (Przed 35 rz?
Ja mialam pobranych 16, i wszystkie miały być zapłodnione od razu... Z tym ze tylko 11 było. DojrzałychLekarz może wpisać, że widzi zalecenia żeby zapładniać więcej i wtedy zapładnia się np. 10-12.
Wątpię, że ktoś zapłodni 20 u kobiety poniżej 35 lat.
Na pewno wszyatko jest w porządku. Niczym sie nie przejmuj, nie raz słyszałam czy tu czytałam ze dziewczynom sie krew leje.Właśnie krwi było mało , niewiele na wkładce , kilka razy na papierze, tylko ze była ciemnoczerwona i właśnie te skrzepy...