reklama

Kto po in vitro?

reklama
Usg miałam nic nie mówił, było ok. W weekand się zresetuje i jakiś drink machen zrobię;) potem już się ogarniam i muszę w końcu zacząć działać bo się to wlecznie strasznie. To 3 , czyli ostatnio pracedura z dofinansowaniem do leków itp. Dlatego ja cała obsrana :-D:-D, bo i tak za pożyczone robimy
Ech ta kasa😔. Skąd ja to znam 🤦. Ja już miałam 3 stymulacje ale na szczęście, ta pierwsza była z jakiegoś programu ze Szwajcarii i ona się nie wlicza, bo za leki płaciłam 100% a oni mi to potem oddali. Więc też będę miała ostatnią stymulke z refundacją 😔. I też z pożyczką 😔. Najwyżej będę swoje róże wpierdzielac 😜

Ojaa a zanim odpadnie to się dziecka nie kąpię?? A po jakin czasie mniej więcej odpada??
Odpada około 2 tygodnie po porodzie z tego co wiem. A kąpać można, z tym że trzeba uważać właśnie na tego kikuta bo on cały czas musi być suchy. Żeby się nie babralo i szybko odpadł.jak Moja bratowa rodziła pierwsze dziecko to położne kazały jej umyć małego dopiero w domu... A moja siostra już w szpitalu mylą wszystkie dzieci...wiec są różne szkoły...

reklama
Ech ta kasa😔. Skąd ja to znam 🤦. Ja już miałam 3 stymulacje ale na szczęście, ta pierwsza była z jakiegoś programu ze Szwajcarii i ona się nie wlicza, bo za leki płaciłam 100% a oni mi to potem oddali. Więc też będę miała ostatnią stymulke z refundacją 😔. I też z pożyczką 😔. Najwyżej będę swoje róże wpierdzielac 😜
To musisz mi trochę podrzucić;)
Tak jak w tym kabarecie.
Kiedyś to lubiłem kaczki karmić, ale teraz to wolę sam jeść 🤣🤣🤣

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry