Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bez emocji nie ma brawury albo odwagi:-) działaj działaj! To twoje życie i nikt nie ma prawa Cię oceniać. Jak trzeba będzie to umów się jeszcze na kilka konsultacji. No risk no fun:-) kto nic nie robi nie pije szampana :-)Ja zawsze działam pod wpływem emocji, a potem myślę czy to ma sens. Ale trzeba chyba wszystkiego spróbować
Tak kochana, krwawienia ustąpiły, plamienia tez i ból w podbrzuszu tez mniejszy. Teraz bolą mnie strasznie cyckiJak się czujesz? Krwawienia ustapily ?
Bez emocji nie ma brawury albo odwagi:-) działaj działaj! To twoje życie i nikt nie ma prawa Cię oceniać. Jak trzeba będzie to umów się jeszcze na kilka konsultacji. No risk no fun:-) kto nic nie robi nie pije szampana :-)
Tak są ciężkie i nawet nie tyle ból czy drażliwość sutków tylko właśnie całych piersi. Co do apetytu... mój mąż się śmieje ze po snadaniu mam przedobiednik, po obiedzie przedpodwieczorek a przedkolacje właśnie przed kolacja. Ciagle chce mi się jeść ehhh...Ciesz się ze siusianie Ci odpuszcza, najgorzej jest s nocy- tylko lekko się przebudze to tak mnie boli pęcherz ze od razu toaleta, rani to samo, co najlepsze w nocy raczej nie pije. W dzień różnie, najgorzej jak się wyjdzie z domu@Martaem1983 fajnie ,że Tak Ci się wszystko unormowało.
Witam w klubie, mnie też bolą piersi i są taaakie ciezkieJA dodatkowo jestem ciągle głodna.z siusianiem nie ma problemu narazie.