Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chodzi Ci o embrio glue?Jeśli tak to ja miałam 2x przy criotransferze. Przy jednym nawet beta nie drgnęła a ten jak narazie beta na wczoraj 3300. Więc 50/50. Koszt u mnie w klinice to jakieś 240 zł z tego co pamiętam.Tez mam pytanie odnosnie in vitro
Chy ktoras z Was mialam EmbryoGen ? Wczoraj sporo o tym czytalam i zastanawiam sie czy warto. Podobno zalecane jest jesli byly wczesniejsze poronienia![]()
EmbrioGlue? Ja miałam chyba przy każdym transferze... U mnie akurat nie pomógł, ale to niewielki koszt... Jeśli nie może zaszkodzić, to czemu nie...Tez mam pytanie odnosnie in vitro
Chy ktoras z Was mialam EmbryoGen ? Wczoraj sporo o tym czytalam i zastanawiam sie czy warto. Podobno zalecane jest jesli byly wczesniejsze poronienia![]()
Ja miałam też embrogule, za pierwszym razem udany transfer, a teraz nie wiem. Ale ogolnie to różne opinie o tym czytałam, lekarze też mają różne poglądy. Ja teraz za namową embriolog zdecydowałam się na nacięcie otoczki i to koszt 500 zl i się zastanawiam czy to nie na marne..Tez mam pytanie odnosnie in vitro
@Evela.6 chyba pyta o ta nowa metodę hodowli zarodkow. Niestety nie pomogę bo nie korzystałam z tegoEmbrioGlue? Ja miałam chyba przy każdym transferze... U mnie akurat nie pomógł, ale to niewielki koszt... Jeśli nie może zaszkodzić, to czemu nie...
Nie kochana , EmbryoGen . Tez mialam embrio glue przy crio, beta rosla ale ale ciaza sie nie rozwijala .Chodzi Ci o embrio glue?Jeśli tak to ja miałam 2x przy criotransferze. Przy jednym nawet beta nie drgnęła a ten jak narazie beta na wczoraj 3300. Więc 50/50. Koszt u mnie w klinice to jakieś 240 zł z tego co pamiętam.