Czarna1985
Fanka BB :)
Dziekuje bardzo@Emilia17 , @Agata32! powodzenia na wizytach
@Justi92 , oby było jak najwięcej jajec
@Paolaplo pisz szybciutko jaki wynik, bo paluchy bolą...
@Czarna1985 wszystkiego co najlepsze!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziekuje bardzo@Emilia17 , @Agata32! powodzenia na wizytach
@Justi92 , oby było jak najwięcej jajec
@Paolaplo pisz szybciutko jaki wynik, bo paluchy bolą...
@Czarna1985 wszystkiego co najlepsze!!!
Dziekuje bardzo kochana❤
Jeszcze troche I będziemy tulic nasze malenstwa![]()
Miałaś KD mrożone czy świeże? Dużo dobrych zarodkow udało Ci się uzyskaćNie martw się na zapas. U nas z 13 komórek 9 się zapłodniło, a do 5 dnia przetrwalo 7 zarodków... Są różne sytuacje. Bądź dobrej myśli, jeszcze dużo przed tobą...
Wow serio menopuru? Zawsze mi się wydawało, ze maksimum jest 300-350 no ale 450 wow....Ja miałam 350 kilka dni 375A max to chyba 450
![]()
Faktycznie chyba dosyć niespotykane. Ehh denerwuje sie co będzie. Wszystko tak szybko sie dziejeTego nie wiesz i nie mysl tak.
Ja miałam 2 razy podbrane 9 i zapłodnione 6 komórek. Pierwszym razem zostala 1 trzydniowa. Drugim razm 4 blastki.
Nawet lekarze nie wiedzą jak to mozliwe.
Nie patrz w ten sposób...ja miałam pobrane przy 1 stymulacji 16,zaplodnilo się 13 ,z czego 4 blastocysty ,jedna ciaza poroniona w 11 tyg. Reszta nawet nic nie drgnelo . Druga stymulacja ,pobranych 12 jajek ,zapłodnilo się 10 . Świeży transfer beta 0 ,z drugiego transferu jestem w ciąży 21 tydzień ,po połówkowych i dzidzia zdrowa . I jeszcze 4 zarodki na nas czekają . Także głowa do góryA ja mam tylko 12... patrząc na to co piszesz to wyglada ze na końcu drogi nie zostanie nic![]()
Upsss, coś mi nie pykloProtokół krótki a punkcją 7:30 wtorekbiedny mąż to musisz mu herbatkę ciepła z imbirem i pomarańczem zrobić
Mój mąż mi taka zaserwował po przyjeździe na rozgrzanie i poprawę humoru i działa![]()
Świeże...Miałaś KD mrożone czy świeże? Dużo dobrych zarodkow udało Ci się uzyskać![]()