Netiaskitchen
Fanka BB :)
DziękujemyWierz mi, ze to ci pomoze odstawić, ja tez butelke podawalam z roznych powodow (tyle, ze raz dziennie) i teraz odstawia sie bez większych problemow.
Zdrowka dla Oskara [emoji8][emoji8]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziękujemyWierz mi, ze to ci pomoze odstawić, ja tez butelke podawalam z roznych powodow (tyle, ze raz dziennie) i teraz odstawia sie bez większych problemow.
Zdrowka dla Oskara [emoji8][emoji8]
No to działaj [emoji16]Mi się takie marzą [emoji7][emoji7][emoji7] mam 2 które mają znaczenie a ten jeden nie ma (był pierwszy [emoji85]) więc postanowiłam że kolejne 2 też będą miały pewne znaczenie dla mnie a jeden nie, po prostu mi się podoba [emoji7][emoji7]
Zacznę działać po ciąży, ale najpierw muszę w niej byćNo to działaj [emoji16]
Mi się takie marząmam 2 które mają znaczenie a ten jeden nie ma (był pierwszy
) więc postanowiłam że kolejne 2 też będą miały pewne znaczenie dla mnie a jeden nie, po prostu mi się podoba
![]()
Luz. Moja mama to największy przeciwnik tatuazy na swiecie wiec przywyklam do ewentualnego zlego nastawienia i ze tak powiem rimpampimpfla mi to [emoji1787][emoji16][emoji38]Niezłe hard core jesteście kobiety.
W życiu bym się nie zdecydowała na tatuaż.
Przepraszam jeśli was to wkurzy, ale mi się to po prostu nie podoba [emoji849] Oczywiście każdego sprawa co robi i jak tam zdobi swoje ciałko![]()
Kochana luzik, nie każdemu się musi podobaćNiezłe hard core jesteście kobiety.
W życiu bym się nie zdecydowała na tatuaż.
Przepraszam jeśli was to wkurzy, ale mi się to po prostu nie podobaOczywiście każdego sprawa co robi i jak tam zdobi swoje ciałko
![]()
Ja nie dawałam i mamWalczcieja mojemu raz w tygodniu daję mleko z butelki. Tak dla ćwiczenia. Tłumaczę mu, że ma być wielofunkcyjny
Ale też woli cyc.
Moi Panowie rosną. Ja z małym aktualnie w szpitalu, zapalenie oskrzeli. Maksik z tatą z domku. Oby jutro udało się już do nich wrócić
Zdrówka dla synka, szpital z maluszkiem to nic przyjemnego.Walczcieja mojemu raz w tygodniu daję mleko z butelki. Tak dla ćwiczenia. Tłumaczę mu, że ma być wielofunkcyjny
Ale też woli cyc.
Moi Panowie rosną. Ja z małym aktualnie w szpitalu, zapalenie oskrzeli. Maksik z tatą z domku. Oby jutro udało się już do nich wrócić
A gdzie robisz i jaki? Ja nigdy się nie zdecydowalam na tatuaż jakoś mi nie po drodze aczkolwiek u kogoś mi się podobająJa zazyczylam sobie wczesniejszy prezent z okazji naszego swieta - tatuaz [emoji16][emoji16]
Wiec jutro nic nie dostane.
Ale takim tortem to bym nie pogardzila [emoji39][emoji39]