mala_Mi 80
Fanka BB :)
Wiadomo, że fajniPoznałam w IE dużo ludzi z Torunia,wszyscy są bardzo fajni i pozytywnibyłam kilka razy w odwiedzinach i na 2 weselach, najlepsze imprezy
, super miasto, udanego wypadu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiadomo, że fajniPoznałam w IE dużo ludzi z Torunia,wszyscy są bardzo fajni i pozytywnibyłam kilka razy w odwiedzinach i na 2 weselach, najlepsze imprezy
, super miasto, udanego wypadu.
Bardzo mi przykroCześć
U mnie niestety źle wieści,na dzisiejszej 5 weryfikacji był zarodek ,ale nie było akcji serca.zatrzymała się w 6T.Teraz mam czekać na samoistne poronienie A jeśli już nic nie pomoże to wtedy do szpitala na zabieg ale w ostateczności.
Nie wiem co było przyczyną 1 próba i tak nam się trafiło.Zarodki były geneteczynie przebadane ,ale coś nie zagrało![]()
Super wieściDziewczyny. Ja po USG 2 trymestru już. Rybka moja jest zdrooowaaa!!wszystko ładnie i w normie. Nawet nie wiecie ile czekałam na ten moment, żeby w końcu usłyszeć, że wszystko jest w normie..
![]()
Zrobię jeszcze za 3 dni dla kliniki, ale w takie cuda to ja nie wierzę.Zrób jeszcze raz za 2 dni. U mnie w klinice mówili , ze czasem jest tak, ze beta wcale tak szybko nie rusza.
Przykro mi bardzo... dużo siły życzę❤Cześć
U mnie niestety źle wieści,na dzisiejszej 5 weryfikacji był zarodek ,ale nie było akcji serca.zatrzymała się w 6T.Teraz mam czekać na samoistne poronienie A jeśli już nic nie pomoże to wtedy do szpitala na zabieg ale w ostateczności.
Nie wiem co było przyczyną 1 próba i tak nam się trafiło.Zarodki były geneteczynie przebadane ,ale coś nie zagrało![]()
SuperDziewczyny. Ja po USG 2 trymestru już. Rybka moja jest zdrooowaaa!!wszystko ładnie i w normie. Nawet nie wiecie ile czekałam na ten moment, żeby w końcu usłyszeć, że wszystko jest w normie..
![]()