reklama

Kto po in vitro?

A tak wg w sprawie wieści miałam wczoraj tel z kliniki 2 doba i wciąż 8 zarodków ✊ jestem zestresowana boję się co będzie do niedzieli, jakoś nie umiem się narazie z tego wszystkiego cieszyć 😔
Spokojnie, ja starałam się w ogóle o tym nie myśleć. Pamietam, ze tez właśnie przez weekend miało się okazać co i jak i zapytałam moja koordynatorkę z kliniki czy mogę pic wino i powiedziała ze śmiało wiec weekend bal i w pon rano zadzwoniła p embriolog i powiedziała ze wszystko spoko i ze dobrej jakości / sztuki zostały zamrożone 😊

reklama
Jeszcze nie podali 😔
Dzięki wielkie za odpowiedź 🥰 w takim razie bez obaw mogę dołączyć do @Gonia0605 i pakować walizki 😁
Nie chcę Cię martwić, ale ja nie pakuję walizek... Ja zostaję... Mój mąż co najwyżej będzie musiał spakować... 😜
Ale zanim to zrobisz, upewnij się, że masz podpisaną zgodę na transfer...
Coś się znowu wydarzyło? 🥺
Napisałam do Ciebie na priv

Ostatnia edycja:
reklama
Gorzej niż źle, ale już się tym nie przejmuje i szczerze spływa to po mnie 😁 transfer zrobię bez niego, sam wybrał 😉 w takim razie módlcie się żeby ten jeden był trafiony 🙏🙏🙏
Kuwa, dlaczego faceci muszą dokładać zmartwien i nie potrafią uszanować tego co mają pod nosem 🤷. Przytulam mocno, bo pewnie tam głęboko i tak to przeżywasz ❤️.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry