reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Właśnie o tym pisze....przelicz sobie wszystko. Ja też ostatni raz w klinice byłam po transferze, potem bez problemu ogarniałam u siebie w mieście. U mnie po transferze jest kontakt telefoniczny z lekarzem z kliniki i to bezpłatnie.
A gdzie sie leczycie? Kurde ta Invicta jest taka droga że szok. Jak dostanę hiperki to przepada w pakiecie wszystko i trzeba płacić jeszcze raz :/ za transfer i te AH i EmbryoGlue

reklama
Ja zawsze miałam dużą dysproporcję między górą i dołem, odkąd mocno przytyłam, to stałam się bardziej proporcjonalna... No ale dwa rozmiary w dół to moje marzenie... Dzisiaj biegałam w padającym śniegu 😜
Ale mi zaimponowaliście 👌🏻😎
Ja jak biegałam to po pracy, rano jestem trupem 😑 właśnie od godziny probuje wstać ..

A gdzie sie leczycie? Kurde ta Invicta jest taka droga że szok. Jak dostanę hiperki to przepada w pakiecie wszystko i trzeba płacić jeszcze raz :/ za transfer i te AH i EmbryoGlue
Ja jeździłam do Białegostoku, kapkę daleko sobie wybrałam klinikę jedyne 450 km. Więc też koszty podróży ale akurat nie miałam z tym większego problemu. Myślę że i tak się opłacało, choć akurat kompletnie o tym nie myślałam. Wybrałam sobie lekarza, klinikę.
Jeśli nie wiesz co tym transferem to może weź tylko podstawowe procedury.....nie wiem , przelicz. Jeśli różnica wynosi kilka stówek to olej i weź ten pakiet, trudno nie jesteś w stanie wszystkiego zaplanować

Ja zawsze miałam dużą dysproporcję między górą i dołem, odkąd mocno przytyłam, to stałam się bardziej proporcjonalna... No ale dwa rozmiary w dół to moje marzenie... Dzisiaj biegałam w padającym śniegu 😜
Gonia. gratuluję motywacji 8-) - imponujesz mi :) po bieganiu to Ci powinna szybko waga spasc bo wodę wytrzesiesz. :)
A ja mam chudy ryj zawsze a tylko dupa rośnie 🥴
Fredka. Przyślij fote, bo nie wierzę 😁

Ja jeździłam do Białegostoku, kapkę daleko sobie wybrałam klinikę jedyne 450 km. Więc też koszty podróży ale akurat nie miałam z tym większego problemu. Myślę że i tak się opłacało, choć akurat kompletnie o tym nie myślałam. Wybrałam sobie lekarza, klinikę.
Jeśli nie wiesz co tym transferem to może weź tylko podstawowe procedury.....nie wiem , przelicz. Jeśli różnica wynosi kilka stówek to olej i weź ten pakiet, trudno nie jesteś w stanie wszystkiego zaplanować
Popieram w 100 % 😊

reklama
Do góry