Teraz w Novum, mam 35 lat ( za 4 miesiące już 36)wcześniej w Parens w KrakowieGdzie się leczysz i ile masz lat jeśli mogę zapytać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz w Novum, mam 35 lat ( za 4 miesiące już 36)wcześniej w Parens w KrakowieGdzie się leczysz i ile masz lat jeśli mogę zapytać![]()
Gratulacje dla szczęśliwych rodzicowPrzedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razemkocham nad zycie
Chciałabym mieć tyle lat co ty. Mnie czas niestety strasznie goni, więc i presja ogromnaTeraz w Novum, mam 35 lat ( za 4 miesiące już 36)wcześniej w Parens w Krakowie
Oooo czyli lata emigracji nic nie zmienily i ja tez jestem Polak ze hoho[emoji1787][emoji1787]@Gonia0605, ja jestem prawdziwy Polak - Ty nie[emoji23]
Oooo czyli lata emigracji nic nie zmienily i ja tez jestem Polak ze hoho[emoji1787][emoji1787]
Wiem wiem ale zamiast jedynki nacisnęłam 2 a poNiej juz nie mogłam edytować150 km w jedna stronę
Gratulacje.Zdrowka dla Was.Malgosua jest przeslodkaPrzedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razemkocham nad zycie
Eee... Ja to jestem mieszaniec w takim razie... Bo te cytaty puszczam w trakcie, dodając: po co ci to, debilko, zaraz padniesz na pysk@Gonia0605, ja jestem prawdziwy Polak - Ty nie![]()