A ile transferów masz za soba ?Bedzie dobrzeja po pierwszej stymulacji po pgta zostalam tez z jednym. Po drugiej po pgta tez jeden. A po trzeciej po pgta zostalo ich 4. Jeszcze mam 4 mrozaczki
i wielka nadzieje, ze sie uda
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ile transferów masz za soba ?Bedzie dobrzeja po pierwszej stymulacji po pgta zostalam tez z jednym. Po drugiej po pgta tez jeden. A po trzeciej po pgta zostalo ich 4. Jeszcze mam 4 mrozaczki
![]()
A ile zarodków miałaś w 1 i 2 stymulacji dane do pgta. Kurde strasznie się boję, że jeśli będę jakieś miała to mi nic nie zostanie po pgtaBedzie dobrzeja po pierwszej stymulacji po pgta zostalam tez z jednym. Po drugiej po pgta tez jeden. A po trzeciej po pgta zostalo ich 4. Jeszcze mam 4 mrozaczki
![]()
Dwa. W pierwszym 3-dniowy zarodek, wiec lekarz myslal, ze cos z nim bylo nie tak mimo badania pgta. W drugim blastocysta 5AA, beta znow nie ruszyla. Teraz zddcydowalismy, ze zbadam immunologie a w mc przed transferem jeszcze histeroskopie zrobimy. W czwartek mam badaniaA ile transferów masz za soba ?
Ej no kurcze ja też tak miałam, siadam na fotel na sali pseudo operacyjnej dają mi narkozę a ja mówię że kurcze przepraszam ale mam gumę w buzi czy mogę wypluć?Na fotelu, na tym samym fotelu się pozniej obudziłam na dodatek z założonymi majtkamizawsze mnie to stresowało że mi na nieświadomce ktoś majty ubiera
![]()
Ja tez nie pamiętamJa nie pamietam jak dotarlam na sale ale dziewczyny przede mna wracaly prowadzone przez pielegniarki
W pierwszym 3 (z 3 dnia). Tylko 1 byl poprawny po pgta.A ile zarodków miałaś w 1 i 2 stymulacji dane do pgta. Kurde strasznie się boję, że jeśli będę jakieś miała to mi nic nie zostanie po pgta
Właśnie chyba popuściłam ze śmiechu. WygrałaśEj no kurcze ja też tak miałam, siadam na fotel na sali pseudo operacyjnej dają mi narkozę a ja mówię że kurcze przepraszam ale mam gumę w buzi czy mogę wypluć?Potem (po kilku minutach) mówię im że muszą mi jeszcze raz podać narkozę bo nie zadziałała na mnie(myślę może była słaba
) a oni mi mówią że już po zabiegu
a ja zdziwiona wsiadam na wózek potem na łóżko wskoczyłam herbatę dostałam
nospe dodatkowo w kroplówce (bo poprosiłam) i do domu... Idę się ubrać do łazienki patrzę i wtf? Co ja za gacie mam na sobie jakieś? Kto mi je ubrał? I wiecie że najbardziej to się bałam ze jak mnie uśpili a ktoś mi je ubierał to że moze "pościłam" tkz. Cichacza- ale byłby wstyd
na samą myśl że coś takiego mogłoby się stać to mi się słabo zrobiło
![]()