Marzycielka7
Fanka BB :)
ważne by były piekne silne i okràglutkie i dały upragniony efektPobrali mi 12 jajec, nie wiadomo ile dojrzałych, oczekują że połowa. To teraz zaczynam się dopiero stresować
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ważne by były piekne silne i okràglutkie i dały upragniony efektPobrali mi 12 jajec, nie wiadomo ile dojrzałych, oczekują że połowa. To teraz zaczynam się dopiero stresować
Wiesz,ze to jakos sie liczy a nie ilosc kochana.Pobrali 12 czyli najmniej jak dotąd
Jak wszystkie będą dobrze to jest to super wynik !!Pobrali 12 czyli najmniej jak dotąd
Nigdy nie mialam takiego wyniku, a mam dwoje dzieci. Spokojnie, musi byc dobrze!Pobrali 12 czyli najmniej jak dotąd
Nie robiłam wziełam 2.morule na świeżoA jesteś przed transferem? Bierzesz progesteron? Bo Ty czekasz na info o zarodkach - PGD?
Zapładniać , Zapładniać.Właśnie dzwonili że jeszcze dwie komórki dojrzały i czy je zapładniać..
Mam mętlik w glowie
Super wynik progesteronu [emoji110][emoji110]Zrobiłam dzisiaj progesteron 120 ng/ml.
Estradiol 2130.
Ten progesteron nie za wysoki??
@kate_p7 ty chyba ostatnio taki miałaś??
A czemu masz mętlik? Zapłodnić bo jak inaczej??Właśnie dzwonili że jeszcze dwie komórki dojrzały i czy je zapładniać..
Mam mętlik w glowie