nieagatka
Fanka BB :)
Dobrze, ze sie zbadalas. Teraz juz bedzie dobrze, nie smutaj [emoji4][emoji4]Muszę być patyczakiem aby zdrowie zachować. Nie ma innej rady. Na razie na bank dostanę leki od cukrzycy typu 2 , w zasadzie jestem na krawędzi.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze, ze sie zbadalas. Teraz juz bedzie dobrze, nie smutaj [emoji4][emoji4]Muszę być patyczakiem aby zdrowie zachować. Nie ma innej rady. Na razie na bank dostanę leki od cukrzycy typu 2 , w zasadzie jestem na krawędzi.
Tak, pewnieczy będę mogła na priv ?
Kochana,to jest leczenie ,a nie czary mary .Czasem sie udaje ,czasem nie .Serce pęka,ale z drugiej strony nigdy sie nie poddaje.Jestes silna,mozle dlatego twoja droga jest wyboista.Mam wrażenie że już nigdy mi to nie będzie daneseriooo. Serce peklo mi na milion kawałków
tak wiem też że mam za sobą tylko 3 transfery ( w 2 była beta dodatnia a w jednym nawet nie ruszyła) ale mam wrażenie że nigdy nie zostanę mama. Mam dosc, naprawdę... Chyba wola bym jak by beta od razu była 0 a nie dawała nadzieję
Boże dlaczego to tak bardzo boli
dlaczego tak jest
![]()
Kochana,nie z moich komore!.Ale za to pięknych dzidziolków masz najwięcejJa już dzisiaj pytałam o AZ tak na wszelki wypadek
![]()
Tak jak mówiłam, to nie mój czasodpuszczam na razie... Nie wiem kiedy znów podejdę do transferu
na razie chce chyba odpocząć psychicznie
dziś beta tylko 9
![]()
Hej
Ja tylko podczytuje wasjakoś nie potrafię włączyć się w rozmowę...
Mam pytanie:
W czwartek miałam transfer 3dniowego zarodka Czy jest jakaś szansa zobaczyć cień cienia na teście?czy za wcześnie?
Ja pierdole, no mnie normalnie trzepie jak takie coś czytamDziewczyny padłam. Krakow w końcu może dorobi sie dofinansowania do in vitro. Dzisiaj rada miasta i wiadomo prócz kogo wszyscy na tak ale co będzie finalnie nie wiadomo.
Czytam komentarze na lovekrakow. Pl pod artykułem cos takiego „ i za pieniądze wszystkich wprowadzona zostaje procedura przez wielu uznawana za niemoralną ze względu na mrożenie ludzi. I to jeszcze we wspaniałej atmosferze autocenzury bez głosu ekspertów negatywnie nastawionych do tej metody”....
Brak mi słów po prostu jeb.. lam mrożenie ludzi![]()
Weź sobie nospę. Teraz i na noc.Pojechałabym na betę nawet dzisiaj ale już za późno, u mnie na zadupiu i w pobliżu zadupia pobierają krew do godz. 10. Wytrzymam do jutra i przed 7 rano zapieprzam do labo chyba że krew mnie do tego czasu zaleje![]()
Fredzia nie ma sensu się wku.rwac. Przecież ci co tak piszą to debile i cymbały, żaden z nich nie zrozumie co oznacza ivf póki nie będzie bezpośrednio dotknięty problemem bezpłodności. Szkoda słów na takie mendy.Ja pierdole, no mnie normalnie trzepie jak takie coś czytam. A leczyć alkoholików to można za pieniądze wszystkich??? Albo narkomanów? Albo utrzymywać więźniów za nasze pieniądze??? No już padaczkę normalnie mam
![]()