reklama

Kto po in vitro?

Mam wrażenie że już nigdy mi to nie będzie dane 😭😭😭😭 seriooo. Serce peklo mi na milion kawałków 😭😭😭😭tak wiem też że mam za sobą tylko 3 transfery ( w 2 była beta dodatnia a w jednym nawet nie ruszyła) ale mam wrażenie że nigdy nie zostanę mama. Mam dosc, naprawdę... Chyba wola bym jak by beta od razu była 0 a nie dawała nadzieję 😭😭😭😭 Boże dlaczego to tak bardzo boli 😭😭😭 dlaczego tak jest 😭😭😭😭
Kochana wiem ,że CIERPISZ, ale wiem też że jest czas na żałobę i na zbieranie pupy do góry.
Dostałaś już po plecach, wstajesz poprawiasz koronę i wracasz do walki.
DASZ RADĘ !!!
Uwierz ja mam za sobą 5 transferów wiem co mówię, a weterantka nie jestem ;) tutaj największą.
Mam 3 super blastocysty i w ciążę zachodzisz , to duże szansę

reklama
Ja już po wizycie dziewczyny. Rosną te moje maluchy ale nie równo. Mam 12,13,14,15 i 18. Estradiol już ponad 2100.
a to dopiero 8 dzień cyklu. Lekarz myślał żeby robić punkcję już w sobotę ale jednak zaryzykował i będzie raczej w pon. Powtarzałam ze jak za szybko znowu zakończymy to polowe mam niedojrzałych :( jasne, ze może być za późno ale muszę zaryzykować. Zmienił mi na te dwa dni gonal f 150 na menopur 150 bo podobno łagodniejszy.
W piątek kolejna wizyta ( @Evela.6 proszę dopisz mnie).
Całkiem ładnie to wygląda, dobrze że ci przedłużył do poniedziałku.
Zobaczymy jakie będą w piątek 😊✊

Dziewczyny padłam. Krakow w końcu może dorobi sie dofinansowania do in vitro. Dzisiaj rada miasta i wiadomo prócz kogo wszyscy na tak ale co będzie finalnie nie wiadomo.
Czytam komentarze na lovekrakow. Pl pod artykułem cos takiego „ i za pieniądze wszystkich wprowadzona zostaje procedura przez wielu uznawana za niemoralną ze względu na mrożenie ludzi. I to jeszcze we wspaniałej atmosferze autocenzury bez głosu ekspertów negatywnie nastawionych do tej metody”....
Brak mi słów po prostu jeb.. lam mrożenie ludzi 🤦‍♀️🤦‍♀️
Szkoda że niektórych dorosłych nie można zamrozić... Świat byłby piękniejszy...

Z jednej strony chciała bym iść za ciosem i zaraz mieć kolejny transfer ( w sumie nie wiem czy to możliwe czy nie muszę jednego cyklu odczekać) i mieć to już wszystko za sobą.... a z drugiej nie wiem co robić 😭😭
Walcz . Nie poddawaj się, nie rezygnuj . Twoja droga jest ciężka i wyboista ale zobaczysz 💪 i dla Ciebie zaświeci słońce 🥰 nie trać wiary pamiętaj .zawsze do przodu ❤️

Dziewczyny, ku.. wa rozsypałam sie😪😪😪 Siedzę i ryczę w rogu łóżka.. dostałam silnych bóli okresowych i brązowych plamień.. Dziś 8dpt, jutro miałam testować i chyba **** z tego.. A tak byłam pozytywnie nastawiona bo do wczoraj czułam się tak samo, jak przy pierwszym udanym transferze.. była iskierka nadzieji.. Nie rozumiem, dlaczego się nie udaje .. Mieliśmy 11 dobrych zarodków w 3 dobie i co tu się stanęło🤷‍♀️🤷‍♀️, że popadały w 5 dobie, a jak nie w 5 to u mnie w brzuchu zaczynają.. Dlaczego to jest takie niesprawiedliwe 😪😪😪
U mnie takie plamienia naprawdę byly oznaka dobrych wiadomości Zle sie nam kojarzą ale nic straconego.Wiem ze to trudne wtedy też przeżywałam a mój synuś ma prawie 3 lata

Hej:)
Ja tylko podczytuje was:(jakoś nie potrafię włączyć się w rozmowę...
Mam pytanie:
W czwartek miałam transfer 3dniowego zarodka Czy jest jakaś szansa zobaczyć cień cienia na teście?:(czy za wcześnie?
Raczej nie blatki beta jakaś wychodzi 6 dpt. Więc 3 dniowce to koło 9 dpt. A może test nie wyjść.
Musiałabyś mieć speedy Gonzalesa jakiegoś;).
Na betę pójdź 9 dpt

Mam wrażenie że już nigdy mi to nie będzie dane 😭😭😭😭 seriooo. Serce peklo mi na milion kawałków 😭😭😭😭tak wiem też że mam za sobą tylko 3 transfery ( w 2 była beta dodatnia a w jednym nawet nie ruszyła) ale mam wrażenie że nigdy nie zostanę mama. Mam dosc, naprawdę... Chyba wola bym jak by beta od razu była 0 a nie dawała nadzieję 😭😭😭😭 Boże dlaczego to tak bardzo boli 😭😭😭 dlaczego tak jest 😭😭😭😭
Ale wiesz ze cos sie zadziało wiem ze zadne pocieszenie. .Wyplacz sie słonko wykrzycz i zobaczysz juz kilka razy sie podnosilas i tym ŕazem tez tak będzie MOCNO w to wierzę i trzymam za ciebie kciuki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry