reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To już niedługo :-)

Serio? Bo ja specjalnie kupiłam bo ponoć to taka wygoda jest... no dobra zobaczymy. Ja sterylizowalam kiedyś w garnku takim i to niezbyt wygodne było. Tylko duzo do sterylizacji było. To teraz założyłam, ze jeszcze więcej będzie...
Cos co przydaje sie jednej z nas, drugiej sie nie sprawdzi. Ja np szumisia nie oddalabym za zadne skarby, monitora oddechu tez nie.
Laktator uzylam raz przez 3 dni i lezy w szafce. Ale wtedy przez te 3 dni uratowal mi laktacje.

reklama
To już niedługo :-)

Serio? Bo ja specjalnie kupiłam bo ponoć to taka wygoda jest... no dobra zobaczymy. Ja sterylizowalam kiedyś w garnku takim i to niezbyt wygodne było. Tylko duzo do sterylizacji było. To teraz założyłam, ze jeszcze więcej będzie...
U mnie to sie po prostu nie sprawdzilo,pierdylion butelek,a do tego musisz miec TE😅oprocz tego wczesniej trzeba je i tak umyc,wiec mylam,plukalam wrzatkiem i jak dla mnie bylo git.Dzieci przezyly.😅

U mnie to sie po prostu nie sprawdzilo,pierdylion butelek,a do tego musisz miec TE[emoji28]oprocz tego wczesniej trzeba je i tak umyc,wiec mylam,plukalam wrzatkiem i jak dla mnie bylo git.Dzieci przezyly.[emoji28]
Dlatego wlasnie moj jedt super. Wlewasz 200 ml wody, wrzucasz butelki jakie chcesz, smoczki, bidon, co chcesz. Wstawiasz do mimrofali na 6min i wyparzone.
Nie uzywalam tego codziennie, ale raz w tygodniu owszem. 300zl bym nie zapłaciła [emoji38][emoji38]

Krzywą glukozową co roku? Jprdl ja dziękuję , dla mnie to najgorsze badanie.
Wiesz mi wyszedl cukier w ciazy,po porodzie 3 miesiace nie bylo sladu,ale ze juz tam jestem to dok stwierdzil ,ze jestem w grupie podwyzszobego ryzyka i co roku chce mnie widziec na tescie.Sok porzeczkowy mi serwuja tylko o fotelu zapominaja😂

Wiesz mi wyszedl cukier w ciazy,po porodzie 3 miesiace nie bylo sladu,ale ze juz tam jestem to dok stwierdzil ,ze jestem w grupie podwyzszobego ryzyka i co roku chce mnie widziec na tescie.Sok porzeczkowy mi serwuja tylko o fotelu zapominaja😂
Pilnuj się, ja żarłam po ciąży i kaplica. Aktualnie jestem na głodzie slodyczowym i ogólnie głodzie 😂😂😂

reklama
Cos co przydaje sie jednej z nas, drugiej sie nie sprawdzi. Ja np szumisia nie oddalabym za zadne skarby, monitora oddechu tez nie.
Laktator uzylam raz przez 3 dni i lezy w szafce. Ale wtedy przez te 3 dni uratowal mi laktacje.
Monitor oddechu - to jest ta niania co monitoruje tez funkcje oddechowe? Ja teraz jak kupuje to się okazuje, ze to niepotrzebne tamto, tez nie. Te 5 lat temu jakoś mało tego było, albo ja mało zwracałam uwagę. Ponoć klin niepotrzebny, ochraniacz na łóżeczko niebezpieczny... Tym razem myśle o kołysce.. próbowałaś?

Do góry