To leć jutro na betę tylko potwierdzić3dniowego malucha
Dziś 8dzien wychodzi bo miałam w czwartek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To leć jutro na betę tylko potwierdzić3dniowego malucha
Dziś 8dzien wychodzi bo miałam w czwartek
No cóż, gdyby nie moje problemy, miałabym dzieci niewiele młodsze od ciebieNie mów tak bo czuje się jak gówniak z Wami tutaj...![]()
Coś w tym jest [emoji85] ja mimo, że wino uwielbiam to po stymulacji i transferze w ogóle nie miałam ochoty na % i nic mi nie smakowało. Teraz po lampce wina czuje się jak przynajmniej po całej butelce [emoji85]Już nie lubię wina więc nie pomogę. Dziwne, że kiedyś lubiłam wszystko, co miało jakikolwiek %
Ahh, człowiek się starzeje
Znam te bóle owulacyjne bardzo dobrze[emoji85] miewalam takie, że jedyne co bylam w stanie robić to leżeć z termoforem na brzuchu. I weź tu się ciesz owulacja [emoji6]Hahaha. No wlasnie przez te bole to niewiele dni zostaje takich spokojnych [emoji12]. Jak nie okres, to owulacja. I od nowanajgorzej, ze przez te bole jajnikow wszystkiego sie odechciewa bo boli [emoji87][emoji85]
Mi pęka głowa już po lampce, po 2 przez 3 dni dochodzę do siebieCoś w tym jest [emoji85] ja mimo, że wino uwielbiam to po stymulacji i transferze w ogóle nie miałam ochoty na % i nic mi nie smakowało. Teraz po lampce wina czuje się jak przynajmniej po całej butelce [emoji85]

Hej ja tak mam ale po zeszłorocznej pozamacicznej (naturalna - nie in vitro) nigdy takich buli na owulacje nie miałam a teraz aż mi na kręgosłup promieniujeDziewczyny, bo ja już chyba zaczynam swirowac. Czy tez jak macie owulacje ale w miesiacach, w ktorych nie ma stymulacji, ani nie zazywacie zadnych innych leków (nie mowie o suplementach), macie tak duze bole jajnikow? Nie wiem czy ja przez to in vitro jestem tak strasznie wyczulona ale mega mnie bola jajniki. Po prostu nie jestem w stanie dzis normalnie siedzieć. Nie kojarzę, zebym tak miala w przeszlosci. Boje sie, ze cos moze byc nie tak u mniejeszcze tylko tego mi brakowalo
![]()
Ekonomicznie czyli sie czujesz ;PCoś w tym jest [emoji85] ja mimo, że wino uwielbiam to po stymulacji i transferze w ogóle nie miałam ochoty na % i nic mi nie smakowało. Teraz po lampce wina czuje się jak przynajmniej po całej butelce [emoji85]
DokladnieZnam te bóle owulacyjne bardzo dobrze[emoji85] miewalam takie, że jedyne co bylam w stanie robić to leżeć z termoforem na brzuchu. I weź tu się ciesz owulacja [emoji6]