@nieagatka
Sto lat ;*

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, że jest to przykre jak padają zarodki bo każda z nas chciałaby mieć ich jak najwięcej...ale pamiętaj nie przekreśla to szansy na choćby 1 zdrową blastkęMam doła. Dzisiaj dopiero 3 dzień a już tylko 3 zarodki zostały. Pewnie nawet nie dotrwają do blastki a o pgda to już mogę zapomnieć, bo nie będzie co badać.
Strasznie szybko się wykruszają![]()
Myślę, że to dobry znak ale prawdę powie Ci tylko betaKochane jestem 2dpt a na bieliźnie zobaczylam dwie nie duze kropki krwi czy to moze oznaczac ze kropek sie zaimplantował?
To moje 3 podejście i niestety ten sam schemat. Moje komórki są do dupy i żadne cuda tego nie zmieniąWiem, że jest to przykre jak padają zarodki bo każda z nas chciałaby mieć ich jak najwięcej...ale pamiętaj nie przekreśla to szansy na choćby 1 zdrową blastkępamiętam wywiad lekarza gdzieś w sieci, który powiedział, że szczególnie pamięta przypadki kobiet, które ze stymulacji uzyskały 1 komórkę, która się zapłodniła, dobrze podzieliła i przetrwała do 5 doby, a finalnie dała zdrowa ciąże
nie trwać wiary
ja wiem, że wiek.. ale często słyszy się o ciazach ok 40
![]()
WspółczujęMam doła. Dzisiaj dopiero 3 dzień a już tylko 3 zarodki zostały. Pewnie nawet nie dotrwają do blastki a o pgda to już mogę zapomnieć, bo nie będzie co badać.
Strasznie szybko się wykruszają![]()
A to nie szkodzi,dobrych zyczen nigdy nie za maloAaaa - dziekuje, ale to nie moje urodziny dziewczynki [emoji16][emoji16][emoji16] Tylko mojej corci [emoji23][emoji3059]
co to są integryny ?![]()
Może to oznaczać i oby tak byłoKochane jestem 2dpt a na bieliźnie zobaczylam dwie nie duze kropki krwi czy to moze oznaczac ze kropek sie zaimplantował?
Jeju, jakie śliczne dziewuszkiWlasnie ubieram corke w suknie ksiezniczki i idziemy na plac zabaw. Robimy imprezę dla jej przyjaciół qiec trzymajcie kciuki zebysmy mandatu nie dostali, bo limit dla 6 osob jest [emoji1787][emoji1787]Zobacz załącznik 1253056