Pamiętaj, jak będzie za dużo dziecioków to ja chętna8 dojrzałychjednak lubię długo i delikatnie
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pamiętaj, jak będzie za dużo dziecioków to ja chętna8 dojrzałychjednak lubię długo i delikatnie
![]()
8 dojrzałychjednak lubię długo i delikatnie
![]()
Piękny wynik! Niech się teraz ładnie zapłodnia8 dojrzałychjednak lubię długo i delikatnie
![]()
A dlatego że jestem w pracy i ciężko mi pisaćTrochę to dziwne że ten lekarz bez badań już jest taki pewny swojego. Moja "macica" też odrzuca zarodki i NK mam w normie, choć tylko z krwi badałam.
Ale lekarz zalecił ci accofil dopiero po wynikach badań ,tak? A nie że chce dać w ciemno?
Dlaczego nie używasz przecinków? Bez obrazy, tak tylko pytam, bo ciężko się czyta![]()
To jaHej dziewczyny jest ktoś teraz po transferze ??? Macie może jakieś objawy np był brzucha tak jak na okres , wzdęcia itp ?? Może są dziewczyny które miały takie objawy i są w ciąży ?
Super8 dojrzałychjednak lubię długo i delikatnie
![]()
Mi mówi że z krwi i tak nie oddaja tego co jest w macicy jeśli chodzi o NKTrochę to dziwne że ten lekarz bez badań już jest taki pewny swojego. Moja "macica" też odrzuca zarodki i NK mam w normie, choć tylko z krwi badałam.
Ale lekarz zalecił ci accofil dopiero po wynikach badań ,tak? A nie że chce dać w ciemno?
Dlaczego nie używasz przecinków? Bez obrazy, tak tylko pytam, bo ciężko się czyta![]()
Bo wiesz, fajnie że lekarz kumaty i szuka przyczyny, ale accofil to nie jest paracetamol żeby go przepisywać na zaśA dlatego że jestem w pracy i ciężko mi pisać
Zalecił mi tak ponieważ mam duże problemy z tarczyca Hashimoto, bardzo szybko wzrasta TSH i może dlatego tak powiedział
Może to jakieś przeciwciała
Teraz może się dowiem więcej lecz żadnych badań nie mam robić chyba że teraz się coś zmieni
Może co innego mu wpadnie do głowy
Szczerze to mętlik mam większy jak od niego wyjdę bo sam nie wiem co myśleć
Dr jest bardzo dobry wszystko wyjaśni tylko tak racja że oni sami nie wiedzą dlaczego tak się dzieje