reklama

Kto po in vitro?

reklama
jak zabrac wszystkie zarodki ?
A jak się uda za pierwszym
Razem to co wtedy z reszta ?
Chodziło mi o to, że jeżeli jesteś w dofinansowaniu, przechodzisz transfery np. dobrych zarodków, które niestety nie dają ciąże, a na końcu zostaje słaby zarodek, niezbyt dobrze rokujący, którego nie chciałabyś wziąć tylko rozpocząć nową stymulację to nie możesz.. Musisz go zabrać. Oczywiście jak zajdziesz w ciążę, a zostaną jeszcze zarodki, których nie będziesz chciała to możesz oddać do adopcji.. Mi zostały np. 2 zarodki z 6 doby 4bb i 4bc. W tym ostatnim nie pokładam żadnej nadzieji dlatego też w razie w.. biorę od razu 2!!

Nie do Invicta Gdańsk
A jeśli można wiedzieć to która twoja próba ?
Jakoś ciężko się połapać dlatego może niekiedy źle umieszczę post 😂sorry
mieliśmy jedna z dwoma zarodkami
Niestety nieudana
Ogolnie pobrane było 7 zapłodnilo się 5 a prawidłowe były tylko 2 😔
Teraz będziemy podchodzić do drugiej ale jesteśmy przed pierwsza wizyta w nowej klinice i czuje się jak swiezak bo jednak mieliśmy odpoczynek ponad 2 letni od ivf

mieliśmy jedna z dwoma zarodkami
Niestety nieudana
Ogolnie pobrane było 7 zapłodnilo się 5 a prawidłowe były tylko 2 😔
Teraz będziemy podchodzić do drugiej ale jesteśmy przed pierwsza wizyta w nowej klinice i czuje się jak swiezak bo jednak mieliśmy odpoczynek ponad 2 letni od ivf
A do jakiej Kliniki ? Ile masz lat jeśli można wiedzieć? Masz jakąś diagnozę ? A zarodki w jakiej dobie miałaś ? Będziesz teraz coś dodawał do transferu nowe leki badania itp
Ja też miałam dwie blastki niestety jestem 2 tygodnie po rozczarowaniu ale teraz coraz lepiej

Chodziło mi o to, że jeżeli jesteś w dofinansowaniu, przechodzisz transfery np. dobrych zarodków, które niestety nie dają ciąże, a na końcu zostaje słaby zarodek, niezbyt dobrze rokujący, którego nie chciałabyś wziąć tylko rozpocząć nową stymulację to nie możesz.. Musisz go zabrać. Oczywiście jak zajdziesz w ciążę, a zostaną jeszcze zarodki, których nie będziesz chciała to możesz oddać do adopcji.. Mi zostały np. 2 zarodki z 6 doby 4bb i 4bc. W tym ostatnim nie pokładam żadnej nadzieji dlatego też w razie w.. biorę od razu 2!!
jeśli chodzi o adopcje to mi we wcześniejszej klinice zaznaczyli ze nie bo wiek juz nie ten i nie będą super zdrowe 🙁

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry