reklama

Kto po in vitro?

Avocado, Gratuluje!!!! A nie mowilam,ze juz niedlugo tez bedziesz mogla swiatu oglosic ,ze jestes w ciazy???:-) Ciesze sie bardzo.

Molla, no,no, jajca rosna calkem niezle. WIdac ,ze sezon wielkanocny ;-) trzymam juz kciuki za udana punkcje &&&&&&&&&&

Hola, z Twoja bete tez juz trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lawendowy, te dyrektorke , to faktycznie daleko w kosmos wyslac z biletem tylko w jedna strone.
Ciesze sie ,ze ze zdrowkiem juz u Ciebie lepiej :-)

reklama
Zrobiłam betę, malutka jest, ale strasznie się cieszę i liczę na więcej :-D:-D:-D
Moje malutkie 35,8 :)

(Malutka może z powodu, że prawdopodobnie dopiero 1,5 doby temu miałam plamienie implantacyjne?)
Serdeczne gratulacje i trzymam kciukaski za szybki przyrost betki:))))))))))))))))))))Odpoczywaj sobie zeby maluszkom bylo dobrze;)

Ja jak narazie nie mam sie czym pochwalic.7dc,endo-4.7,pecherzyki jeszcze male maja czas na przyrost do przyszlego tyg.W poniedzialek kolejne podgladanie plus LH,Oestradiol.
Marzy mi sie uz ten moment po transferze.................Jak to oczekiwanie przetrwac?Jestem taka nerwowa ostatnio ze sama ze soba nie wytrzymuje:)

Milego weekendu!

Molly:-) wielkie gratulacje, urosły, jak trzeba a jeszcze chwila czasu to jeszcze sobie w spokoju dojrzeją:tak: a estradiol wcale nie za wysoki na tyle jajeczek, każde żeby było dojrzałe potrzebuje ok 300. No i trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&& za poniedziałek:-D

reklama
Witajcie dziewczynki. Poszłam się położyć po pracy ( koło 15 tej) i dopiero teraz wstałam..wstyd ;-)Ale w nocy już spać nie mogłam , chyba z nerwów przed jutrzejszą wizytą i pewnie dziś też nie usnę ,ale może i dobrze bo o 4.30 muszę już wstać, zeby zdążyć do kliniki. Boziu tak bardzo się cieszę, mam tyle nadziei, pytań , itp. aż brzuch mnie boli jak na @.
Avocado ogromne,gratulacje....byle tak dalej:-)
Molla nawet nie wiesz jak się cieszę...uda się ...zobaczysz :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry