Jak ten czas leci, niedawno beta a teraz już machająDziewczynyja już po wizycie
bliźniaki maja po 2 cm, jeden machał ręką
wszystko jest ok
kolejna wizyta 22.04 a prenatalne 26.04
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak ten czas leci, niedawno beta a teraz już machająDziewczynyja już po wizycie
wszystko jest ok
My mieliśmy teraz nasienie z biopsji, okazało się faktycznie lepsze. 3 komórki i 3 blastki.I ja mam banana na buzi za Ciebie, Kochana a jaką metodę zapłodnienia mieliście?teraz będzie wszystko dobrze, życzę Ci tego bardzo mocno![]()
A czy przy poprzedniej podejściu, jak był pusty pęcherzyk,też korzystaliście z jakiś dodatkowych procedur zapłodnienia? Sorry że do tego wracam, ale u nas było tak samo, na 4 transfery raz pusty pęcherzyk. Mieliśmy standardowe ivf, z podstawowymi wynikami nasienia...My mieliśmy teraz nasienie z biopsji, okazało się faktycznie lepsze. 3 komórki i 3 blastki.
Do tego Famsi i Ah.
Nie, nie biorę duphastonu tylko progesterone besins, cyklogest i ultrogestanJa bym trochę zwiększyła. Chyba że bierzesz jakieś leki które nie są widoczne w wynikach krwi np dusphason??
CudownieDziewczynyja już po wizycie
wszystko jest ok
Takie maleństwa, a już machają ręką.. Niesamowite, który to tydzień?Cudownie![]()
To samo bez biopsji +separacja plemników.A czy przy poprzedniej podejściu, jak był pusty pęcherzyk,też korzystaliście z jakiś dodatkowych procedur zapłodnienia? Sorry że do tego wracam, ale u nas było tak samo, na 4 transfery raz pusty pęcherzyk. Mieliśmy standardowe ivf, z podstawowymi wynikami nasienia...
No rozumiem ale jestem w szoku że tak heheTeraz tak mają. Wyniki i usg rano a potem tel od prowadzącego, ale jak będziesz naciskać to umówią ci bezpośrednio tylko trzeba wtedy 2 razy jeździć
Dziewczynyja już po wizycie
wszystko jest ok