Marzycielka7
Fanka BB :)
wooow pieknie cudownie eleganckoBeta 120 mlu/ml
Estradiol 1729 pg/ml
Progesteron 66.66 ng/ml.
Dziś 11 dpt. Podane dwie morule z czwartej doby.
Są silne i trzymam kciuki by rozwijały się zdrowo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wooow pieknie cudownie eleganckoBeta 120 mlu/ml
Estradiol 1729 pg/ml
Progesteron 66.66 ng/ml.
GratulacjeBeta 120 mlu/ml
Estradiol 1729 pg/ml
Progesteron 66.66 ng/ml.
Będą dzidzieBeta 120 mlu/ml
Estradiol 1729 pg/ml
Progesteron 66.66 ng/ml.
Super betaDziś szczęśliwy dzień, mam już wynik 3 bety, 15dpt i 2002, no to przywaliła teraz
żadnej już bety nie robię!!! Czekam cierpliwie na serduszkowe, czyli na 16 kwietnia, czyli dzień przed moimi urodzinami
przyszedł mi również wynik progesteronu i tylko 17
, mało choć w normie bo od 11 do 44. Myślicie ze powinnam zwiększyć dawkę?
![]()
Dokładnie tak, jak zadzwoniłam z pozytywna beta to kazal mi schodzić po malu tzn. Co tydzień po jednej tabletce. ( u mnie nie skończyło się to dobre bo w 8 tygodniu poroniłamNo to żeśmy się zgadałyjak zaszłaś w ciążę to Tobie też tak szybko kazał odstawiać estrofem?
Okres dostaniesz gdy beta spadnie do 0. Jeszcze chwila. Torbiel może sie wchłonąć z okresem, jak nie mozna antykoncepcje dać na miesiąc i powinno byc dobrze. Narazie nic takiego się nie dzieje, niestety czasem najgorszy jest czas...Jestem dziś załamana [emoji17][emoji17][emoji17] Byłam u ginekologa na kontroli po zabiegu łyżeczkowania miałam nadzieję na dobre wieści bo bym chciała jak najszybciej podejść do kolejnej stymulacji a tu mój organizm nie chce współpracować Mam jakieś strasznie przerośnięte endometrium i nastraszyła mnie strasznie że to będę musiała mieć kolejny zabieg łyżeczkowania kazała zrobić betę bo może nie spadła a tu tylko 10 więc raczej dobrze spadła trzy i pół tygodnia po zabiegu? Ile po powinnam dostać @ bo czekam na nią jak nigdy i nic tylko brzuch mnie pobolewa [emoji3064][emoji3064][emoji3064] Do tego stan zapalny i antybiotyk i torbiel na jajniku 5cm nigdy nie miałam żadnej torbieli i to mnie dobiło bo podobno lubi się ona powtarzać tak dziś wyczytałam ma ktoś doświadczenie z torbielą na jajniku? Podobno z @ powinna zniknąć ale jakoś @ nie chce nadejść Jak tak to sié będzie ciągnęło to mogę zapomnieć o jakiejkolwiek stymulacji w najbliższym czasie [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36] Przepraszam że się rozpisałam ale musiałam sié wygadać
Super❤❤❤❤Beta 120 mlu/ml
Estradiol 1729 pg/ml
Progesteron 66.66 ng/ml.