reklama

Kto po in vitro?

Powiem ci wróciłam po świętach do pracy wziełam się za robotę i nic nie czuje ;). Z jakiś objawów to chyba coś od czasu do czasu mnie zaciągnie i apetyt dopisuje, być może spowodowany światecznym obżarstwem ;).
W następnym tyg. Usg coś tam się wyjaśni;).
A ty kiedy ruszasz ??
Teraz możesz legalnie sobie nie odmawiać jedzenia [emoji6]obyś jak najdłużej tak dobrze się czuła!
Kurde ja ciągle na te Cytokiny czekam [emoji85] jutro równo 3 tyg będzie więc już powinny być. Wtedy będziemy ustalac co dalej.

reklama
Teraz możesz legalnie sobie nie odmawiać jedzenia [emoji6]obyś jak najdłużej tak dobrze się czuła!
Kurde ja ciągle na te Cytokiny czekam [emoji85] jutro równo 3 tyg będzie więc już powinny być. Wtedy będziemy ustalac co dalej.
Dobrze, że sobie wszystko sprawdzisz i tak kompleksowo. Jak będą wyniki to pewnie będziesz mogła od razu ruszyć nie wiem jak tam wygląda teraz sytuacja na granicy.

Dobrze, że sobie wszystko sprawdzisz i tak kompleksowo. Jak będą wyniki to pewnie będziesz mogła od razu ruszyć nie wiem jak tam wygląda teraz sytuacja na graniy
No wiem właśnie ☹️ Wiesz co, ostatnio rezonans mialam jakieś 2 lata temu i guz był wtedy mały, brałam tabletki...
Teraz nie wiem jak to wszystko wygląda... Jak mi zrobią rezonans to się dowiem co i jak... ☹️
Musisz trafić na dobrego leakrza. Teraz je się usuwa , prawie nie inwazyjnie. Mąż miał i na drugi dzień wyszedł ze szpitala, ale znaleźliśmy mu najlepszego specjalistę i powiem ci opinie się sprawdziły ;).

Hej dziewczyny :) jak Wam minely swieta?wybaczcie, ze trpochę mnie nie bylo ale mam tyle roboty w pracy, ze nie mam czasu na zycie prywatne :/. Dzis udalo mi sie wyrwać, mam nadzieje ze juz bedzie tylko lepiej.
Mam wyniki NK i KIR. Pomozecie, plis.
NK test:
% specyficznej aktywnosci 9.9 (norma 9.9- 26.1)
% specyficznej aktywności po dodaniu II-2 (6U/probke) 16 (norma 14.8-33.4)
KIR w zalaczniku.
@Evela.6 zapiszesz mnie na 13.05 na kontrole u immunologa?
Dzieki!!!! ❤❤

Załączniki

• Screenshot_20210406-193129_Gallery.jpg
    Screenshot_20210406-193129_Gallery.jpg
    343,8 KB · Wyświetleń: 101
Hej dziewczyny :) jak Wam minely swieta?wybaczcie, ze trpochę mnie nie bylo ale mam tyle roboty w pracy, ze nie mam czasu na zycie prywatne :/. Dzis udalo mi sie wyrwać, mam nadzieje ze juz bedzie tylko lepiej.
Mam wyniki NK i KIR. Pomozecie, plis.
NK test:
% specyficznej aktywnosci 9.9 (norma 9.9- 26.1)
% specyficznej aktywności po dodaniu II-2 (6U/probke) 16 (norma 14.8-33.4)
KIR w zalaczniku.
@Evela.6 zapiszesz mnie na 13.05 na kontrole u immunologa?
Dzieki!!!! [emoji173][emoji173]
Nie jestem ekspertem ale kir AA jest hamujący zależy jaki wynik HLA-C jest u Twojego męża i brakuje Ci sporo kirów nie wiem czy te brakujące odpowiadają za implantację na to na pewno odpowie ci immunolog

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry