Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ok, mi odkąd sprawdzili amh nie grozila raczej hyper, może dlatego nie sprawdzali ,to prawda trzeba miec trochę zaufania... dziękujęMi mówiono ,żeby potwierdzić obraz z USG i czy nie zagraża hiperstymulacja . Ale jak widzisz ,każda klinika prowadzi pacjenta inaczej ,a inaczej nie znaczy ,że gorzej .Także bez stresu i trzymam ogromneza jutrzejsze jajeczka
![]()
U mnie podobnie, starania od 4 lat. Prawie trzy w klinikach. Aaa o inseminacjach nawet nie wspomniałam, były dwie. A dlaczego podane miałaś od razu dea zarodki? U mnie podany jeden i zostały jeszcze dwa❄❄O kurcze no to wiele już przeszłaś... U mnie pierwszy transfer, mrożony, podane dwa zarodki, cykl sztuczny został mi jeszcze 1 zarodek. Dodatkowo mam zamrożonych 6 komórek jajowych. Ogólnie starania od 4 lat. 1 próba inseminacji, nieudana zresztą...
hej widzs ze podchodzisz na naturalnym cyklu, ja tez bym tak chciala podrjsc w czerwcu. czy wtrdy sie bierze jakies hormony? ile przygotowanie trwa?U mnie podobnie, starania od 4 lat. Prawie trzy w klinikach. Aaa o inseminacjach nawet nie wspomniałam, były dwie. A dlaczego podane miałaś od razu dea zarodki? U mnie podany jeden i zostały jeszcze dwa❄❄
U mnie podobnie, starania od 4 lat. Prawie trzy w klinikach. Aaa o inseminacjach nawet nie wspomniałam, były dwie. A dlaczego podane miałaś od razu dea zarodki? U mnie podany jeden i zostały jeszcze dwa[emoji300][emoji300]
Hej, w sumie przygotowanie to czas do owulacji, nie brałam żadnych leków. Monitorowanie odpowiedniego dnia owulacji. Pięć dni później transfer( u mnie blastocysta 5 dniowa).Od czasu owulacji otrzymałam duphaston i luteine 2x1. Więc dawka mała. Otrzymałam również zastrzyki przeciwzakrzepowe. W porównaniu z cyklem sztucznym to bardzo mało leków.hej widzs ze podchodzisz na naturalnym cyklu, ja tez bym tak chciala podrjsc w czerwcu. czy wtrdy sie bierze jakies hormony? ile przygotowanie trwa?
Trzymam kciukiLekarz dał wybór więc zdecydowaliśmy się na dwa [emoji3531][emoji3531]Było cudownie gdyby dwa ze mną zostały, aczkolwiek będę szczęśliwa jak zostanie chociaż jeden...
ja mialam 2 stymulcje, w styczniu i marcu i powiem Ci ze sie to odbilo na moim zdrowie, teraz mi wlosy strasznie wypadaja dlatego chce do transferu zminimalizowac ilosc hormonow, z tego co czytalam skutecznosc jest jak przy sztucznym. kiedy robusz bede?Hej, w sumie przygotowanie to czas do owulacji, nie brałam żadnych leków. Monitorowanie odpowiedniego dnia owulacji. Pięć dni później transfer( u mnie blastocysta 5 dniowa).Od czasu owulacji otrzymałam duphaston i luteine 2x1. Więc dawka mała. Otrzymałam również zastrzyki przeciwzakrzepowe. W porównaniu z cyklem sztucznym to bardzo mało leków.
Oby [emoji110]Trzymam kciuki[emoji110] więc będziemy razem oczekiwać dni testowania. Obyśmy razem świętowały [emoji846]