Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To tak jak u mnie wczorajJa już po punkcji, pobrali 3 dojrzałe komórki
Ja po 13 dniach dostałamPo ilu dniach od punkcji dostawałyście okres?
Ja zrobiłam 6dpt 5 dniowych ale u mnie bliźniaki wiec pewnie dlatego wyszłaWow[emoji16][emoji3531] 3 dniowy i już po 8 dniach pozytywna? Ja mam 5 dniowe i zastanawiam się kiedy najwcześniej mogę zrobić badanie...
Po odstawieniu leków jakieś kilka dni ( do tygodnia)Po ilu dniach od punkcji dostawałyście okres?
Strasznie się niecierpliwie i chyba zrobię wcześniej też po 6 dniach.. Miałam podane dwa zarodkiJa zrobiłam 6dpt 5 dniowych ale u mnie bliźniaki wiec pewnie dlatego wyszła [emoji2957]
Haha No to kochanaStrasznie się niecierpliwie i chyba zrobię wcześniej też po 6 dniach.. Miałam podane dwa zarodki
Jakieś 2 tyg po.Po ilu dniach od punkcji dostawałyście okres?
6dnia możesz śmiało robic[emoji6] trzymam kciuki[emoji110]Strasznie się niecierpliwie i chyba zrobię wcześniej też po 6 dniach.. Miałam podane dwa zarodki
No właśnie kiedy można betowac 5 dniowy? A kiedy można zrobić z moczu? Ten czas oczekiwania jest dluuuuuuuugiWow[emoji16][emoji3531] 3 dniowy i już po 8 dniach pozytywna? Ja mam 5 dniowe i zastanawiam się kiedy najwcześniej mogę zrobić badanie...