annemarie
Fanka BB :)
Jutro mozesz sprobowac,tylko wbij sobie do glowy( tak na wszelki wypadek) ze moze byc o dzien za wczesnie,gdyby negatywny wyszedl.Mam nadzieje ze nie!5 dniowa blastka, dziś jest dopiero 5 dpt
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jutro mozesz sprobowac,tylko wbij sobie do glowy( tak na wszelki wypadek) ze moze byc o dzien za wczesnie,gdyby negatywny wyszedl.Mam nadzieje ze nie!5 dniowa blastka, dziś jest dopiero 5 dpt
Super, piekny chłopiec.Za to mój Królewicz postanowił się pośpieszyćDziewczyny zwolniłam brzuszek
Franio urodził się dziś rano, naturalnie i ekspresowo
poród marzenie
![]()
Tak, ale to jest normalne tempo dla uwalniania bądź wchłaniania się krwiaka niestetyWidzisz ,jednak trzeba lekarzy słuchać ale ufać swojej intuicji. Może po usg coś tam się uszkodziło. Jednak bardzo wolno ten krwiak schodzi. Kiedy masz kolejną kontrolę?? Teraz w szpitalu ?
A tak z ciekawości i dla porównania jak tam jest, jeżeli jesteś po terminie to co ile czasu robią ktg, robią badanie na GBS? Słyszałam, że nie wszystkie kraje robią a w PL to obowiązkowe badanie? Ja właśnie muszę jechać do szpitala jak mi się zacznie akcja bo wyszedł dodatni i od razu pod kroplówkę z antybiotykiem co 4h.
Jeśli ten transfer się nie uda z jej zaleceniami to będę szukać dalej. Może to co mi zaleca wystarczy[emoji120]Więc nie będę się dodatkowo stresować. Teraz będę się wyciszać [emoji1787][emoji41]Jeśli to Invicta to oni oprócz sterydu i Intralipidu nic nie włączają z leków immuno. Poczytaj sobie o immunoglobulinach jak chcesz, ale to jest ogromny koszt. W Londynie chyba w dwóch klinikach podają (tzn przed pandemia tak bylo). W Polsce trudno to dostać ale nie jest to niemożliwe, ja bralam 2 wlewy do ostatniego transferu
Cudowny kawalerZa to mój Królewicz postanowił się pośpieszyćDziewczyny zwolniłam brzuszek
poród marzenie
![]()
Gratulacje!!!Za to mój Królewicz postanowił się pośpieszyćDziewczyny zwolniłam brzuszek
poród marzenie
![]()
Super że już startujesz, trzymam mocno kciukiJeśli ten transfer się nie uda z jej zaleceniami to będę szukać dalej. Może to co mi zaleca wystarczy[emoji120]Więc nie będę się dodatkowo stresować. Teraz będę się wyciszać [emoji1787][emoji41]
To faktycznie wyjdzie ,że prakrycznie cała ciążę plackiem przeleżysz , ale czego człowiek nie zrobi by się udałoTak, ale to jest normalne tempo dla uwalniania bądź wchłaniania się krwiaka niestetyIm większy tym wolniej. Mój jest spory ale nie jakiś ogromny ale myślę że jeszcze minimum miesiąc lub nawet 2 aby zniknął.. w sumie lekarz mowil ze prawie do samego końca może być także mało pocieszające
Całą ciążę to nie bo dziecko coraz większe a krwiak coraz mniejszy wiec nawet w najgorszym wypadku nie będzie aż tak źleTo faktycznie wyjdzie ,że prakrycznie cała ciążę plackiem przeleżysz , ale czego człowiek nie zrobi by się udało