reklama

Kto po in vitro?

reklama
Masakra nie mogę uwierzyć boję się cieszyć, zwłaszcza że od kilku dni czułam się jak na okres... Zrobię w czwartek jeszcze, nie wiem czy odezwać się do lekarza bo luteiny zostało mi tylko do czwartku :/
I tak potrzebujesz więcej luteiny... Nawet gdyby 9-10 dnia wyszła Ci beta zero, klinika kazałaby powtórzyć badanie i nie odstawiać leków. Więc poproś o receptę. O wyniku możesz informować lub nie.

Teraz niech się kropek wgryza 🥰🥰 jeżeli test wyjdzie pozytywny ,to Ci jeszcze przedłuża progesteron ,tak mi się wydaje .
A jak coś ,to ja mogę Ci odstąpić ,mam spory zapas 😉
Dziękuję, no właśnie zapytałam czy jeżeli sie uda, to czy bede kontynouwac progesteron a lekarz że nie ma takiej potrzeby bo sobie organizm sam wyprodukuje
A Tobie sprawdzali progesteron w szpitalu? Czy to te badania co sama robiłaś? Jak długo bralas i jakie jesli mogę zapytać?

Kochana Pamiętaj ze bez względu na to jak pójdzie teraz a wierze z całego serca ze będzie wszystko ok to cyc do góry i idziemy po swoje 🙏🏻❤️. Będziemy jeszcze mamusiami tymi najlepszymi ❤️ . Czekamy na info i teraz dużo spokoju kochana życzę 💪
🌷🌷🌷🤗 Jak was tu nie kochać. No jak? Cyc do przodu ha ha oczywiście. Jutro zdam wam relacje, może będzie mi teraz łatwiej przyjąć ewentualną porażkę.
Jeszcze będziemy wspaniałymi mamami 😁

reklama
Jestem już po transferze i dostałam super newsa że 2 pozostałe udało się zamrozić 🥳, teraz zostaje czekanie,

dziewczyny przy udanych transferach jakie miałyście objawy i kiedy pierwsze?

Kiedy badali wam pierwszy raz progesteron po transferze? Ja wiem że trzeba zaufac lekarzowi ale... dostałam 3x200mg na 14 dni od punkcji i się go dzisiaj pytam czy będziemy powoli z tej ilości schodzić? A on mówi że nie bo organizm sam zacznie produkować, dodam że mi nigdy nie badali tu progesteronu a mialam często ciemne plamienia przed okresem wiec mu to powiedziałam i udało mi się od niego wyciągnąć na jeszcze jeden pełny tydzień i tydzien po 2 dziennie i tydzień po 1, ale on uważał że to niepotrzebne
Myślicie że to wystarczy? Powinnam spróbować wyciągnąć skierowanie na badania progesteron? Jeśli tak to kiedy najlepiej zbadać?

Teraz czekanie na testowanie , to będzie długi tydzień 🙃
Nie sugeruj się, że "coś czuć" bo to bardzo indywidualna sprawa, szczególnie że jak się szuka objawów to się znajdzie a tu nie w tym rzecz. Trzeba cierpliwie czekać na bete. Powodzenia !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry