Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szybko się u Ciebie to teraz dzieje, ale chyba tak jest lepiej. Trzymam kciuki, żeby za owocny przyjazdTo prawda, gdyby nie praca zdalna nie wiem jak bym to ogarnęła. Fakt, że latam zazwyczaj sama bo mąż nie ma opcji zdalnej pracy. No a pracować musi bo te 'przyjemnosci' sporo kosztują![]()
I właśnie siedzę na lotnisku w drodze po 'dziecie' swoje.![]()
Trzymam mocno kciuki, niech już Majeczka pokaże się rodzicomHej dziewczyny.
Ja dzisiaj idę na wywolanie...
Za godzinę będę dzwonić do szpitala na którą godzinę mam przyjechać![]()
No to trzymamy mocnoHej dziewczyny.
Za godzinę będę dzwonić do szpitala na którą godzinę mam przyjechać![]()
Trzymam mocno kciuki, niech już Majeczka pokaże się rodzicom![]()
No to trzymamy mocnoza szybki i bezbolesny poród. I oczywiście jak już dojdziesz do siebie to koniecznie wstaw zdjęcie księżniczki
❤
To wielkie kciuki żeby ten transfer był tym szczęśliwym [emoji110][emoji110][emoji110]To prawda, gdyby nie praca zdalna nie wiem jak bym to ogarnęła. Fakt, że latam zazwyczaj sama bo mąż nie ma opcji zdalnej pracy. No a pracować musi bo te 'przyjemnosci' sporo kosztują[emoji2368]
I właśnie siedzę na lotnisku w drodze po 'dziecie' swoje. [emoji12]
To prawda, gdyby nie praca zdalna nie wiem jak bym to ogarnęła. Fakt, że latam zazwyczaj sama bo mąż nie ma opcji zdalnej pracy. No a pracować musi bo te 'przyjemnosci' sporo kosztują[emoji2368]
I właśnie siedzę na lotnisku w drodze po 'dziecie' swoje. [emoji12]
[emoji3590] Czekamy na Majeczke!Hej dziewczyny.
Za godzinę będę dzwonić do szpitala na którą godzinę mam przyjechać [emoji8]