Evela.6
Fanka BB :)
No dzieje się szybko ale na co tu czekać?! [emoji41] Nie zdążyłam zaśmiecić głowy rozmyslaniem[emoji6]Szybko się u Ciebie to teraz dzieje, ale chyba tak jest lepiej. Trzymam kciuki, żeby za owocny przyjazd
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No dzieje się szybko ale na co tu czekać?! [emoji41] Nie zdążyłam zaśmiecić głowy rozmyslaniem[emoji6]Szybko się u Ciebie to teraz dzieje, ale chyba tak jest lepiej. Trzymam kciuki, żeby za owocny przyjazd
Mi gin sam w ciąży zalecił. 1 kapsułkę w tygodniu.Czy brała któraś z Was w ciąży lactovaginal dopochwowo?
I to właśnie jest najlepsze. Musi teraz być dobrzeNo dzieje się szybko ale na co tu czekać?! [emoji41] Nie zdążyłam zaśmiecić głowy rozmyslaniem[emoji6]
No dzieje się, przed weekendem wstawiałas wynik cytokin, a dziś już na lotniskuNo dzieje się szybko ale na co tu czekać?! [emoji41] Nie zdążyłam zaśmiecić głowy rozmyslaniem[emoji6]
Przed chwila robili mi usg w pecherzyku cos sie zaczyna dziac a pecherzyk juz ma 1 cmWydaje mi się,że jak na ten dzień jest dobrze. Serduszko za kilka dni się pojawi![]()
Byłam dziś. Beta spadła z 1250 na 752, progesteron z 17 na 14, 4jestem
Byłam dziś. Beta spadła z 1250 na 752, progesteron z 17 na 14, 4jestem załamana.