mala_Mi 80
Fanka BB :)
Dziękuję. Staram się nie przejmować ale mam tylko 1 zarodka więc ciśnienie ogromneWiem że małe to 6. Czyli nie jest źle. W normy się łapie na pewno. Nie przejmowałabym się na twoim miejscu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję. Staram się nie przejmować ale mam tylko 1 zarodka więc ciśnienie ogromneWiem że małe to 6. Czyli nie jest źle. W normy się łapie na pewno. Nie przejmowałabym się na twoim miejscu.
trzymam kciuki, kurcze to jest taka niewiadoma, zarodki przebadane. zagniezdzily sie. zawsze myslakam ze te wczesnr poronienia to jakis defekt genetyczny zarodka i organizm sie pizbywa, ale u Ciebie przeciez byly spraqdzine;( kiedy masz wizyte?Obgadam to z lekarzem. Masz rację. Nadzieja jest...?
Nie przejmuj się endometrium bo jest dobreee, ja miałam 2 razy 0.9 cm w 12 dniu, a w 14 był dzień 0 i za każdym razem zagnieżdżał się zarodekDziewczyny jakie grube endometrium miałyście do transferu? Za 2 dni mam transfer na cyklu sztucznym a moje endo od piątku stoi w miejscu na 0.88cm i już pewnie nie wzrośnie. Czy to nie za mało?
Zawsze miałam grube a teraz takie słabeKuwa zawsze coś
jedz awocado i ananasaDziękuję. Staram się nie przejmować ale mam tylko 1 zarodka więc ciśnienie ogromne![]()
Dziękuję kochana.Nie przejmuj się endometrium bo jest dobreee, ja miałam 2 razy 0.9 cm w 12 dniu, a w 14 był dzień 0 i za każdym razem zagnieżdżał się zarodekTobie, z tego co pamiętam, upłynęło od wizyty do pierwszej tabletki więcej dni niż mi, więc z pewnością podrosło. W piątek mam wizytę po godz. 10, Ty transfer chyba też przed południem.. także wspierajmy się duchowo na odległość
Ty się tylko nie stresuj za bardzo
![]()
Mi kiedyś dr powiedziala że jak już progesteron włączasz to już Endo nie rośnie. A wręcz może się kurczyć bo coś tam się z nim dzieje.Dziękuję kochana.
Estrofem biorę od 2dc, w 12dc podgląd endometrium i było 0.88, od 15dc włączony progesteron i dzisiaj w 17dc na dwa dni przed transferem dalej 0.88 czyli w ogóle już nie rośnie. Ale mam nadzieję, że wystarczy.
A ty też staraj się nie stresować, chociaż wiem jakie to trudne.
Będę mocno trzymać za twojego kropka [emoji110][emoji8]
No to mi pewnie też nie uroslo, więc starczy to co masz. Gdyby było inaczej to lekarz nie dopuściłby do transferuDziękuję kochana.
Estrofem biorę od 2dc, w 12dc podgląd endometrium i było 0.88, od 15dc włączony progesteron i dzisiaj w 17dc na dwa dni przed transferem dalej 0.88 czyli w ogóle już nie rośnie. Ale mam nadzieję, że wystarczy.
A ty też staraj się nie stresować, chociaż wiem jakie to trudne.
Będę mocno trzymać za twojego kropka![]()
Też coś takiego gdzieś słyszałam więc to może być prawdaMi kiedyś dr powiedziala że jak już progesteron włączasz to już Endo nie rośnie. A wręcz może się kurczyć bo coś tam się z nim dzieje.
Ale ja fachura nie jestem, może dziewczyny coś więcej na ten temat wiedzą [emoji23]
Tak zwanie nie znam się ale się wypowiem [emoji85][emoji85][emoji85]