Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No dużo wiem ale trzeba było56??? Ciekawa jestem czy oprócz brzucha można gdzies indziej go podawać? Wiem wiem tylko jak lecialam już miesiąc na zastrzykach w brzuch co prawda nie takich ale mimo wszystko a na brzuchu mam tak mało tłuszczu że nie ma gdzie kuć. To dobrze że pomaga.
Najpierw niech cię przebadają w razie potrzeby wprowadzą inne procedury itp. moim zdaniem lepiej się przemęczać i poczekać a może tu właśnie leży problem? No u mnie problem był w macicy i też dopiero po prawie 6 latach zwrócili uwagę że moze trzeba przebadać. I co? Udało się od razu po przeleczeniu a wcześniej nawet implantacji nie byloU mnie zmiana planów dziewczyny.. Byłam dziś na wizycie:torbiel się zmniejsza, endometrium piękne i gotowe do transferu ale! ! Doktor nie spodobala się moja macica! Pierwszy raz lekarz zwrócił na to uwagę a byłam chyba u 50 różnych! Pierwsze co zapytała to czy miałam histeroskopie robiona.. A ja nie miałam. Dopatrzyła się, że macica wygląda na dwurozna [emoji85] powiedziała, że jeśli chce mogę podejść do tego transferu ale ona by to najpierw wykluczyła bo szkoda byłoby jej zarodkow . Także za tydzień zamiast transferu mam histeroskopie i datowanie endometrium żeby zbadać te komórki nk przy okazji! Bo powiedziała, że wolałaby najpierw wykluczyc wszystko bo badania wszystkie mam ok[emoji2368]
Z jednej strony czuję zawód bo już miałam ten transfer w głowie i cieszyłam się, ze tak sprawnie i szybko wszystko idzie a teraz znów przesunie się o min 2 miesiace a z drugiej strony cieszę się, że ona szuka czegoś a nie naciska na kolejny tranfer... Ale dziś potrzebuje wina żeby przestawić głowę na nowy plan!
Śliczny kropekZobacz załącznik 1262668
Mamy serduszkomiałam podane dwa zarodki a jedno się uchowało i bije
5mm ma w tej chwili kropek
Piękny BrylantZobacz załącznik 1262668
Mamy serduszkomiałam podane dwa zarodki a jedno się uchowało i bije
5mm ma w tej chwili kropek
Ja miałam igły żółte i niebieskie. Jak wcześniej miałam różowe to bardzo ciężko było zrobić zastrzyk.Dziękuję ale mam właśnie takie 0,45 a przez 0,4 tak przechodzi? Ja już muszę mocno naciskać żeby przeszło. Ja mam cholernie cienką i wrażliwą skórę. Wszystko mnie boli więc dla mnie to udręka. Niestety mam 2xdziennie zastrzyk. Na długo dostałaś? Sam prolutex bierzesz czy dopochwowo też ? Jeśli chodzi o Kropka to ja też nic nie czułam a udało się! lepiej nie chcieć nic czuć bo potem ci się znudzi jak zaczniesz mieć mdłości i nos jak pies policyjny xd ja dopiero 26dpt a już to wszystko przeżywam![]()
Ooo to ja się wybiorę na SOR bo poprosiłam w klinice i dali mi zlecenie na te zastrzyki, więc może pielęgniarka dałaby mi w udo. Tam sobie chyba sama nie podamNo dużo wiem ale trzeba byłomusiałabyś zapytać jakiejś pielęgniarki, ale chyba z tego co gdzieś kiedyś czytałam to można tez w wewnętrzna stronę uda w tłuszczyk
![]()
Ja mam różowe...kurcze musze poszukać innychJa miałam igły żółte i niebieskie. Jak wcześniej miałam różowe to bardzo ciężko było zrobić zastrzyk.
No to one są zle. Są za małe i dlatego ciężko zrobić zastrzyk i dlatego są bolesne. Z niebieskimi jest o niebo lepiejJa mam różowe...kurcze musze poszukać innych
Weź wpisz na yt pewnie będzie jakiś filmOoo to ja się wybiorę na SOR bo poprosiłam w klinice i dali mi zlecenie na te zastrzyki, więc może pielęgniarka dałaby mi w udo. Tam sobie chyba sama nie podam![]()