No już trochę przeginają. Ciekawe ile ja bede czekać na wynik.Moich wyników jeszcze nie ma... Już zaczynam mieć powoli dosyć tego całego cyrku...![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No już trochę przeginają. Ciekawe ile ja bede czekać na wynik.Moich wyników jeszcze nie ma... Już zaczynam mieć powoli dosyć tego całego cyrku...![]()
CooooMoich wyników jeszcze nie ma... Już zaczynam mieć powoli dosyć tego całego cyrku...![]()
Poczekam oczywiście. Dla pewności niemniej jedenak długo siedzę w temacie i wiem ,że nie wygląda to dobrze.Wiem ze u ktorejs z dziewczy lekarz kazal odstaeic leku bo nie widzial serduszka a ona poszlo do innego i serduszko bilo![]()
Ta klinika jest strasznie irytująca......Moich wyników jeszcze nie ma... Już zaczynam mieć powoli dosyć tego całego cyrku...![]()
A co lekarz mowil? Kazal jeszcze raz przyjsc ? Czy juz kazal leki odstawiac? Zdarza sie ze serduszko jest dość pozno ale tes uwazam ze juz powinno bycJuż powinno być. Dziewczyny tu mają od 26 dpt.
A u mnie 33 dpt ;(.
Wg mamyginekolog jesli zarodek ma 6mm to powinno byc tetno, jesli jest mniejszy to tetno moze sie jeszcze pojawic.Poczekam oczywiście. Dla pewności niemniej jedenak długo siedzę w temacie i wiem ,że nie wygląda to dobrze.
Próbuję nie wyć w robocie ;(.
Czekam na telefon , pewnie każą poczekać jeszcze parę dni.A co lekarz mowil? Kazal jeszcze raz przyjsc ? Czy juz kazal leki odstawiac? Zdarza sie ze serduszko jest dość pozno ale tes uwazam ze juz powinno bycKurcze moze naprawdę warto abyś jeszcze coś z tej immunologii zbadala.. nie wierze ze to wina wadliwych zarodków...