No już trochę przeginają. Ciekawe ile ja bede czekać na wynik.Moich wyników jeszcze nie ma... Już zaczynam mieć powoli dosyć tego całego cyrku...![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No już trochę przeginają. Ciekawe ile ja bede czekać na wynik.Moich wyników jeszcze nie ma... Już zaczynam mieć powoli dosyć tego całego cyrku...![]()
CooooMoich wyników jeszcze nie ma... Już zaczynam mieć powoli dosyć tego całego cyrku...![]()
Poczekam oczywiście. Dla pewności niemniej jedenak długo siedzę w temacie i wiem ,że nie wygląda to dobrze.Wiem ze u ktorejs z dziewczy lekarz kazal odstaeic leku bo nie widzial serduszka a ona poszlo do innego i serduszko bilo![]()
Ta klinika jest strasznie irytująca......Moich wyników jeszcze nie ma... Już zaczynam mieć powoli dosyć tego całego cyrku...![]()
A co lekarz mowil? Kazal jeszcze raz przyjsc ? Czy juz kazal leki odstawiac? Zdarza sie ze serduszko jest dość pozno ale tes uwazam ze juz powinno bycJuż powinno być. Dziewczyny tu mają od 26 dpt.
A u mnie 33 dpt ;(.
Wg mamyginekolog jesli zarodek ma 6mm to powinno byc tetno, jesli jest mniejszy to tetno moze sie jeszcze pojawic.Poczekam oczywiście. Dla pewności niemniej jedenak długo siedzę w temacie i wiem ,że nie wygląda to dobrze.
Próbuję nie wyć w robocie ;(.
Czekam na telefon , pewnie każą poczekać jeszcze parę dni.A co lekarz mowil? Kazal jeszcze raz przyjsc ? Czy juz kazal leki odstawiac? Zdarza sie ze serduszko jest dość pozno ale tes uwazam ze juz powinno bycKurcze moze naprawdę warto abyś jeszcze coś z tej immunologii zbadala.. nie wierze ze to wina wadliwych zarodków...