To wszystko jest cholernie niesprawiedliwe.. młodzi ludzie za wcześnie odchodzą przez to dziadostwo. Ogromne wyrazy współczucia [emoji26]dwie godziny po podlaczeniu respiratora Bartek zmarl !!!! Najprawdopodobniej poszedl zakrzep.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To wszystko jest cholernie niesprawiedliwe.. młodzi ludzie za wcześnie odchodzą przez to dziadostwo. Ogromne wyrazy współczucia [emoji26]dwie godziny po podlaczeniu respiratora Bartek zmarl !!!! Najprawdopodobniej poszedl zakrzep.
Bardzo Wam współczujedwie godziny po podlaczeniu respiratora Bartek zmarl !!!! Najprawdopodobniej poszedl zakrzep.
No właśnie liczę na to że pomoże. Mam nadzieję też że te wyniki wyjaśnią problemy z zajściem. Bo przyczynę poronienia znam ale teraz znowu problem z zajściem :/ jeszcze czekam na resztę wyników.Szału nie ma ale Paśnik patrzy na wynik całościowo i na pewno coś wymyśli. Jesteś w dobrych, jak nie najlepszych rękach.
I najważniejsze, lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć.
O matko..... współczuję, straszna sytuacja. Ciężkie chwile przed wami, a przede wszystkim jego żoną i synkiem. Zawsze mnie ściska jak odchodzi rodzic małego dziecka.dwie godziny po podlaczeniu respiratora Bartek zmarl !!!! Najprawdopodobniej poszedl zakrzep.
O Boże strasznie mi przykro Bazyliadwie godziny po podlaczeniu respiratora Bartek zmarl !!!! Najprawdopodobniej poszedl zakrzep.
O!Szok... Przykro mi.dwie godziny po podlaczeniu respiratora Bartek zmarl !!!! Najprawdopodobniej poszedl zakrzep.
Kochana a na jakim etapie jesteś?Wiem, co przeżywasz.. ja aktualnie też przechodzę te same nerwy co i Ty :-(
Kochana tak mi przykrodwie godziny po podlaczeniu respiratora Bartek zmarl !!!! Najprawdopodobniej poszedl zakrzep.
O Boże, strasznie współczuję. Taki młody człowiekdwie godziny po podlaczeniu respiratora Bartek zmarl !!!! Najprawdopodobniej poszedl zakrzep.