Martaem1983
Fanka BB :)
Nie, chyba nie miałam, nie zauważyłam przynajmniejA miałaś może taki marker jak wewnątrzmaciczne zachowanie wzrostu płodu przed 37 tygodniem ciazy? I u mnie to wyszło 1 do 312.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie, chyba nie miałam, nie zauważyłam przynajmniejA miałaś może taki marker jak wewnątrzmaciczne zachowanie wzrostu płodu przed 37 tygodniem ciazy? I u mnie to wyszło 1 do 312.
będę gotowaI ja miałam![]()
W drodze powrotnej puściłam pawia na autostradzie pewnie po znieczuleniu. Takze uzbrojcie się w woreczki![]()
Hahaha kochamI ja miałam
W drodze powrotnej puściłam pawia na autostradzie pewnie po znieczuleniu. Takze uzbrojcie się w woreczki![]()
Nie mam pojęcia... nie powiedzieli mi właśnie jakiej wielkości i ile sztuk, tylko widzialam tyle ile mi pokazała podczas USG to se naliczyłam kilkanaście ale pewnie nie wszystkie bo lekarz mówi, że bardzo dużo jest, może muszą Ci podrosnąc. A jakie dawki menopuru masz?? bo ja miałam 225 trzy razy A potem już 150Właśnie nie. A powiedz mi jakiej masz wielkości te jajeczka ? Qwa mam wrażenie ze długo mnie trzymają
.
Mam cały zapas woreczkow na kupę psaI ja miałam
nam doktor z invicty Gdańsk powiedziała, że jak pick up o 10.00 to do ok. 15.00 powinno być wiadomo ile i jakie pobrali.Hahaha kochama to powiedz mi kochana proszę czy oni po pickupie mówią ile pobrali?
Na medipoint oni to zamieszcza czy gdzie? Czy będą dzwonić? Wiesz możenam doktor z invicty Gdańsk powiedziała, że jak pick up o 10.00 to do ok. 15.00 powinno być wiadomo ile i jakie pobrali.
Kochana baaaardzo intensywnie myślę, ale nie ode mnie tylko to zależy. [emoji87] Ja bym mogła już dziś zaczynać przygotowania i w podskokach biec po bliźniaki [emoji3590][emoji3590]Ja psmietam [emoji1787][emoji23]
Szalona co Ty kolejna ciążę planujesz?[emoji9][emoji9]