mala_Mi 80
Fanka BB :)
Suuuper, oby teraz pięknie rosłaDziewczyny kochane nie wytrzymałam tego ciśnienia ( a tak chciałam poczekać dłużej ) i zrobiłam dziś betę ( 9dpt) dwóch 4 dniowych zarodków- beta 124Oczywiście w sobotę powtarzam
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Suuuper, oby teraz pięknie rosłaDziewczyny kochane nie wytrzymałam tego ciśnienia ( a tak chciałam poczekać dłużej ) i zrobiłam dziś betę ( 9dpt) dwóch 4 dniowych zarodków- beta 124Oczywiście w sobotę powtarzam
![]()
Bardzo bardzo mi przykro, tulę mocno. To tak cholernie niesprawiedliweDziewczyny...serduszko mojego cudu przestało bić...byłam dziś u ginekologa...8 tydzień i koniec. Prawdopodobnie zarodek przestał się rozwijać już po ostatniej wizycie w klinice...także widzicie samo udane in vitro to nic. Jeszcze daleka droga do cudu. Odpuszczam leczenie. Nie daje rady już. Widocznie inny los jest mi pisany![]()
Ehhhh jakie to niesprawiedliwe …Dziewczyny...serduszko mojego cudu przestało bić...byłam dziś u ginekologa...8 tydzień i koniec. Prawdopodobnie zarodek przestał się rozwijać już po ostatniej wizycie w klinice...także widzicie samo udane in vitro to nic. Jeszcze daleka droga do cudu. Odpuszczam leczenie. Nie daje rady już. Widocznie inny los jest mi pisany![]()
Nie ma tragedii, zresztą tam jest opis
Mąż nie ma C2C2, a DS-y trzeba by było dokładnie sprawdzić.
W swoich notatkach mam:
Najważniejsze DS implementacyjne to 2DS1, następnie 2DS5 i 3DS1, potem reszta DS.
A mieliście przebadane zarodki? Bo najczęściej obumierają zarodki wadliwe genetycznie... Więc z Tobą może być wszystko dobrze...Myślicie że jeśli zarodek wygląda na to że obumarł to powinnam szukać w immunologii i robić badania?
Były idealne. Oba miały 5.1.1.A mieliście przebadane zarodki? Bo najczęściej obumierają zarodki wadliwe genetycznie... Więc z Tobą może być wszystko dobrze...
Rozumiem, ale morfologia na tu i teraz nic nie mówi o potencjale dalszego rozwoju zarodka... Nie chcę powiedzieć że nie były ok, tylko że nie musisz szukać winy w sobie... Przyczyn może być wiele...Były idealne. Oba miały 5.1.1.
Przykro miWygląda na to że obumarł po ostatniej wizycie w klinice czyli miał 7 tygodni. Powiedzcie co w takiej sytuacji. Dają tabletki poronne? Czy odstawia się progesteron i czeka na okres?