• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mysle, że zarodki się rozwijają dlatego nie masz tel. Jakby już nie mieli co trzymać to by Cię poinformowali [emoji110]
hmm Ale jak mamy 2 zarodki to może jakby się już nic nie działo to by zadzwonili? Wiem ze sie dopatruje swiatelka... Przy większej ilości zawsze coś dotrwa do 5 doby statystycznie wiec może czekają bo jest ok ? I jak coś doczeka to zadzwonią wtedy ze i tak coś dotrwalo?

Dziewczyny które miały hiperstymulacje jakie miałyscie objawy? Nigdy wczesniej nie miałam takiego wzdetego podbrzusza :( boli mnie... nie wiem czy sie u mnie nie zaczęło, zaczynam troszke panikowac juz
Brzuch mega twardy i wzdęty, okropny ból przy najmniejszym ruchu. Ja nie miala zupełnie apetytu bo z bólu mnie mdliło. Na USG okazało się, że miałam jakiś płyn w brzuchu, jajniki po 11cm i 2 dni leżałam w szpitalu ale tylko kroplówkę mi dawali i przeciwbólowe więc mogłam śmiało przeleżeć to w domu. Odpoczywaj dużo, pij dużo i jedz sporo białka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry